Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, σήμερα 72χρονη από τη θαλάσσια περιοχή «Πολύχρονου» Χαλκιδικής. Η 72χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της πρόκειται να παραδοθεί στο Νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για νεκροψία-νεκροτομία.

Ένας 82χρονος έχασε τη ζωή τους όταν ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «Λευκάντι» Χαλκίδας. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ακόμη ένας 77χρονος από τη θαλάσσια περιοχή «Αστέρια» Γλυφάδας.
Στο Πόρτο Ράφτη πνίγηκε ένας 75χρονος στη θαλάσσια περιοχή «Αγία Μαρίνα». Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αθηνών «Αμαλία Φλέμινγκ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να παραδοθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομία.

Στην περιοχή «Γέρας Λέσβου» έχασε τη ζωή του ένας 72χρονος την ώρα που κολυμπούσε ενώ ακόμη ένας 81χρονος πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Μαγνησίας. Ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.