Τονίζοντας πως η οικογένεια είναι ιδιωτική ο 45χρονος αυτοαποκαλούμενος «παλαιοχριστιανός», που ζει σε λαγούμια στην Κορινθία, επισήμανε για ακόμη μία φορά πως δεν επιθυμεί να αποκαλύψει πού βρίσκονται η γυναίκα και τα παιδιά του. «Δεν κατηγορούμαι για αιμομειξία» τόνισε και συμπλήρωσε πως καλά έκανε τόσα χρόνια και γύριζε την πλάτη στο κράτος.

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, στη φάση που είμαι πρέπει να κάνω και έρανο, για να πάρω κάρτα για το τηλέφωνό μου. Δεν έχω ούτε χρήματα ούτε τίποτα» είπε, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (22/2) στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό».

«Πήγα στο Παίδων, αλλά δε μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό»

«Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος, που περνούν τα παιδιά, να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία. Κάποτε θα είναι ενήλικα», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται για έρευνα ενδεχομένου αιμομειξίας, ο 46χρονος απάντησε: «Δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομειξία. Δεν έδωσα dna, δεν έδωσα ούτε ηλεκτρονικό δαχτυλικό αποτύπωμα. Ούτε ιριδοσκόπηση έδωσα, για να βγάλω νέα ταυτότητα ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Όσον αφορά την απαγόρευση να δει το 15χρονο παιδί του, που βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο 46χρονος είπε: «Πήγα στο (νοσοκομείο) Παίδων, αλλά δε μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό. Ελπίζω να το τιμωρήσει ο κόσμος».