Η Μπέκα (Νικόλ Κίντμαν, βραβευμένη με Όσκαρ για την ταινία «The Hours») και ο Χάουϊ Κορμπέτ (Άαρον Έκχαρτ) είναι ένα ευτυχισμένο, παντρεμένο ζευγάρι. Ο τέλειος κόσμος τους γκρεμίζεται μια για πάντα, όταν ένα αυτοκίνητο σκοτώνει τον γιο τους, Ντάνι. Η Μπέκα, πρώην στέλεχος σε μεγάλη εταιρία που εγκατέλειψε τη θέση της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την ύπαρξή της στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που φτιάχνουν οι καλοπροαίρετοι συγγενείς και φίλοι.

Η Μπέκα ανοίγεται διστακτικά στην ισχυρογνώμων, στοργική μητέρα της (Νταιάν Γουίστ) και προσεγγίζει κρυφά τον έφηβο που ήταν υπαίτιος για το ατύχημα που άλλαξε τα πάντα (Μάιλς Τέλερ). Την ίδια στιγμή ο Χάουι βρίσκει ανακούφιση σε μια άλλη γυναίκα (Σάντρα Ο). Κι ενώ όλα δείχνουν πως απομακρύνονται, το ζευγάρι συνεχίζει να προσπαθεί, προκειμένου να βρει τον δρόμο για ένα μέλλον που κρύβει ευκαιρίες για γέλιο, όμορφες στιγμές και ευτυχία. Το ταξίδι τους είναι μια οικεία ματιά, σε δυο ανθρώπους που μαθαίνουν να ξαναπλησιάζουν ο ένας τον άλλο, μέσα σε έναν κόσμο που έχει χάσει την ισορροπία του.

Ο σκηνοθέτης της ΑΠΩΛΕΙΑΣ, Τζον Κάμερον Μίτσελ είναι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης των «Shortbus» και «Hedwig and the Angry Inch». Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο θεατρικό έργο του Ντέιβιντ Λίντσεϊ-Αμπέρ, για το οποίο ο συγγραφέας κέρδισε Βραβείο Πούλιτζερ το 2007. Το έργο έχει προταθεί για 5 Βραβεία Τόνι, ενώ η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», Σίνθια Νίξον, κέρδισε Βραβείο Τόνι, Γυναικείας Ερμηνείας για την παράσταση που είχε ανέβει το 2006, στην Νέα Υόρκη.

Δείτε το trailer της ταινίας


Η LIONSGATE παρουσιάζει μια παραγωγή των OLYMPUS PICTURES, LOSSOM FILMS, ODDLOT ENTERTAINMENT, μια ταινία του JOHN CAMERON MITCHELL

1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ:
Α’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ (ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ)

1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ:
Α’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ ΣΕ ΔΡΑΜΑ (ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ)

1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ SAG:
Α’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ (ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ)

INDEPENDENT SPIRIT AWARDS – 4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ (ΤΖΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΜΙΤΣΕΛ)
Α’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ (ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ)
Α’ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (ΑΑΡΟΝ ΕΚΧΑΡΤ)
ΣΕΝΑΡΙΟΥ (ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΙΝΤΣΕΪ ΑΜΠΕΡ)

ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ (Μπέκα)
ΑΑΡΟΝ ΕΚΧΑΡΤ (Χάουϊ)
ΝΤΑΪΑΝ ΓΟΥΪΣΤ (Νατ)
ΤΑΜΙ ΜΠΛΑΝΣΑΡΝΤ (Ίζυ)
ΣΑΝΤΡΑ Ο (Γκάμπι)

Σκηνοθεσία ΤΖΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΜΙΤΣΕΛ
Σενάριο ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΙΝΤΣΕΪ ΑΜΠΕΡ
(Βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του ιδίου)
Παραγωγή ΛΕΣΛΙ ΟΥΡΝΤΑΝΓΚ, ΝΤΙΝ ΒΑΝΕΤΣ, ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ, ΠΕΡ ΣΑΑΡΙ, ΤΖΙΤΖΙ ΠΡΙΤΖΚΕΡ
Εκτέλεση Παραγωγής ΝΤΑΝ ΡΕΒΕΡΣ, ΓΟΥΪΛΙΑΜ ΛΙΣΑΚ, ΛΙΝΤΑ ΜακΝΤΟΝΟΟΥ, ΜΠΡΑΪΑΝ Ο’ ΣΙ
Φωτογραφία ΦΡΑΝΚ ΤΖ. ΝτεΜΑΡΚΟ
Μοντάζ ΤΖΟΪ ΚΛΟΤΖ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση ΚΑΛΙΝΑ ΙΒΑΝΟΦ
Ενδυματολόγος ΑΝ ΡΟΘ
Μουσική ΑΝΤΟΝ ΣΑΝΚΟ
Διάρκεια 91’
Πρώτη Προβολή 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Διανομή VILLAGE