Μπορεί το Twitter να μετονομάστηκε σε «Χ» ωστόσο τα προβλήματα ξεκίνησαν νωρίς για τον Έλον Μασκ. Αιτία; Η λαμπερή, υπέρ του δέοντος, πινακίδα στα γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο την οποία αναγκάστηκε να κατεβάσει!

Οι αρχές του Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσαν ότι ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας δεν πήρε καμία άδεια για να τοποθετήσει τη νέα πινακίδα στη θέση της παλιάς με το εμβληματικό πουλί του Twitter και κινδύνευε με βαριά πρόστιμα.

Ωστόσο, εκτός από τη μη αδειοδοτημένη πινακίδα, οι περίοικοι έκαναν παράπονα στις Αρχές για μεγάλη λάμψη που εξέπεμπε η πινακίδα και δεν τους άφηναν να κοιμηθούν, όπως αναφέρει ο Guardian.

Η Patricia Wallinga, η οποία μένει απέναντι από τα κεντρικά γραφεία, είπε στο CBS ότι ήταν «ένας κίνδυνος» και «μια παράσταση κλόουν». «Νόμιζα ότι ήταν κεραυνός και ήμουν πολύ μπερδεμένος. Πήγα στο παράθυρό μου, κοίταξα γύρω μου, δεν είδα τίποτα. Σκέφτηκα ότι ήταν ίσως μια σειρήνα της αστυνομίας».

Ο δικηγόρος Τζορτζ Γουλφ είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να εγκρίνουν ή να απορρίψουν μια τέτοια εξέλιξη – «είναι πολύ, πολύ απερίσκεπτο [για τον Μασκ] να κάνει τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο… Απλώς ακούγεται ότι είναι απλώς ο κανονικός τρόπος επιχειρηματικής του δραστηριότητας . Σπάστε πράγματα και προσπαθήστε να τα διορθώσετε αργότερα».