Μια μητέρα 11 παιδιών, η οποία έχει κάνει τα παιδιά της με οκτώ διαφορετικούς πατεράδες, αντέδρασε στους κατακριτές της, που την κατηγόρησαν για τον τρόπο ζωής της. Η 36χρονη Phi ισχυρίζεται ότι δεν θα το έλεγαν αυτό αν ήταν άνδρας και, εκτός αυτού, απλώς αγαπάει τη ζωή της.

Η Phi, από το Μέμφις του Τενεσί, μοιράζεται την πολυάσχολη οικογενειακή της ζωή με τους ακολούθους της στο TikTok και συχνά απαντά στα σχόλια των χρηστών σχετικά με τον τρόπο ζωής της.

Σε ένα απόσπασμα, η 36χρονη λέει ότι υπάρχουν «διπλά πρότυπα» γύρω από τα παιδιά με διαφορετικούς συντρόφους. «Οι άνδρες μπορούν να έχουν διαφορετικές μητέρες για τα παιδιά τους και κανείς δεν κουνάει το δάχτυλο, αλλά για μένα μιλάνε επειδή έχω διαφορετικούς πατεράδες στα παιδιά μου», λέει, προσθέτοντας ότι δεν θα είχε την ίδια αντίδραση αν πήγαινε σε τράπεζα σπέρματος.

https://www.tiktok.com/@phieudoraa/video/7192603682029079854

Σε ένα άλλο βίντεο, σε ένα σχόλιο που έγραφε «απλά ξέρω ότι οι μισοί από αυτούς τους τύπους θα ντρέπονταν πολύ να σε έχουν για μαμά», η Phi αντιδρά, προσθέτοντας σε ένα σχόλιο «Μίλα για τον εαυτό σου γιατί μου αρέσει εδώ!».

Η Phi έχει ανάμεικτες αντιδράσεις από τους followers, καθώς κάποιοι θαυμάζουν την πολυάσχολη μαμά, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πολύ σκεπτικοί με την ιδέα πως έχει 11 παιδιά με 8 διαφορετικούς άνδρες.

Τα βίντεο της Phi μαζεύουν διάφορες αντιδράσεις, καθώς άλλοι της γράφουν πως «αυτός είναι ένας περίεργος λόγος να καυχιέσαι. Και βρώμικος», όπως σχολίασε ένας χρήστης σε ένα βίντεο, με την Phi να λέει περήφανα ότι δεν γνωρίζει καμία άλλη με περισσότερους από οκτώ μπαμπάδες. «Δεν μπορώ να χειριστώ τον 1 που έχω», αστειεύτηκε ένας άλλος χρήστης του TikTok.

Άλλοι είπαν ότι έχουν βρεθεί στην άλλη πλευρά. «Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας του παιδιού μου έχει 13 διαφορετικές μητέρες για τα παιδιά του», πρόσθεσε ένας άλλος.

Τον Οκτώβριο, η μητέρα των 11 παιδιών μίλησε για τα πλεονεκτήματα του να έχεις τόσους πολλούς άντρες γύρω σου. Σύμφωνα με το New York Post, η ίδια, σε ένα παραλήρημα στο TikTok είπε στους ακολούθους της «επιτρέψτε μου να το εξηγήσω. Αν έχεις έναν και αφαιρέσεις έναν, έχεις μηδέν, αλλά αν έχεις οκτώ και αφαιρέσεις τρεις, έχεις ακόμα πέντε».

Επίσης, άφησε να εννοηθεί πως δε θα σταματήσει στα 11 παιδιά. «Θέλω να κάνω, περίπου, άλλα 19, για να μπορέσω να φτάσω ακόμα και τα 30», είπε.