Η ιστορία ενός ζευγαριού κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού γνωρίστηκαν σε παιδική ηλικία και αμέσως ήρθαν κοντά, ενώ στη συνέχεια σύναψαν σχέση, μόνο που το ένα άτομο αποκάλυψε μετά από χρόνια πως είναι τρανς άντρας και όχι γυναίκα.

Όπως αναφέρει η nypost.com, ο 23χρονος Elvis Smith γνώρισε σε ηλικία 12 ετών τον 24χρονο Ryan Smith και αμέσως ήρθαν κοντά, ενώ μετά από χρόνια έκαναν σχέση. Παρόλα αυτά, όταν ο Elvis ήταν 19 ετών έκανε coming out και αποκάλυψε ότι είναι άντρας, ενώ φοβόταν ότι θα χώριζε με τον σύντροφο του.

Ο Elvis όμως, αν και αρχικά παραξενεύτηκε, ξεπέρασε τους ενδοιασμούς του και δήλωσε απόλυτα υποστηρικτικός, ενώ τρεις εβδομάδες μετά έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο του και τελικά παντρεύτηκαν.

«Ήμουν τρομοκρατημένος ότι ο Ryan θα χώριζε μαζί μου, όταν του είπα ότι δεν ήμουν γυναίκα, αλλά τρανς. Όμως με στήριξε αμέσως», είπε χαρακτηριστικά, ο 23χρονος, ο οποίος έκτοτε ξεκίνησε να φοράει φαρδιά ρούχα, να έχει κοντά μαλλιά και να δένει το στήθος του, ώστε να μοιάζει επίπεδο.

Τρανς σημαία

«Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου στρέιτ και ανησυχούσα ότι δεν θα με ελκύει κάποιος που φαινόταν και ντυνόταν ανδρικά», είπε ο Ryan και πρόσθεσε πως «ο Elvis είναι πολύ πιο χαρούμενος και περισσότερο ο εαυτός του τώρα, οπότε αυτό είναι στην πραγματικότητα πιο ελκυστικό».

Πλέον, σχεδιάζουν το μέλλον μαζί και σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, αποκτώντας παιδιά, είτε υιοθετώντας, είτε μέσω παρένθετης. Παράλληλα, ο Elvis σκέφτεται να αλλάξει σωματικά, μέσω χειρουργικής επέμβασης, ενώ δεν μπορεί να λάβει ορμονική θεραπεία λόγω αυτοάνοσου.