Ο Έλον Μασκ βρέθηκε στη Μύκονο όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των ανέμων και μπορεί να απέφυγε ως ένα βαθμό τους παπαράτσι, όμως δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τα social media και ειδικά το Twitter που έφτασε ένα βήμα πριν γίνει δικό του.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος λοιπόν δέχτηκε ασταμάτητο τρολάρισμα, καθώς έγινε meme μια φωτογραφία του, στην οποία φοράει το μαγιό του και είναι πάνω σε ένα σκάφος, ενώ δίπλα οι χρήστες έχουν προσθέσει έναν σκύλο, που στέκεται όρθιος στα πίσω πόδια του, όπως ο CEO της Tesla.

Αρχικά, ο ίδιος δεν είχε τοποθετηθεί για αυτό το meme που γρήγορα έγινε viral, όμως έδωσε τις απαντήσεις του, όταν ξεκίνησε να αναρτάται κάτω από ένα tweet που έκανε και σχολίασε την πορεία μιας εταιρίας.

Έτσι, στο πρώτο σχόλιο που έκανε για αυτή την αστεία εικόνα, είπε πως «οι γάμπες μου είναι μεγαλύτερες, όμως» συγκριτικά με εκείνες του σκύλου.

Έπειτα, απάντησε στο σχόλιο μιας γυναίκας που είχε ανεβάσει την ίδια φωτογραφία ως εξής: «Ίσως πρέπει να βγάζω πιο συχνά τη μπλούζα μου. Απελευθερώστε τη θηλή».