Μια γυναίκα από τη Δυτική Βιρτζίνια ξύπνησε από κώμα δύο ετών και αποκάλυψε ότι ο αδελφός της ήταν ο ένοχος της επίθεσης που παραλίγο να τη σκοτώσει. Τον Ιούνιο του 2020, η Wanda βρέθηκε αναίσθητη, αιμόφυρτη και με τεράστιο τραύμα στο κεφάλι στο σπίτι της, κοντά στο Cottageville.

Ο 55χρονος Ντάνιελ Πάλμερ, τελικά κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και τον πολύ βαρύ τραυματισμό της αδελφής του. Φέρεται να χτύπησε με ματσέτα την 51χρονη Γουάντα πριν δύο χρόνια.

Οι ερευνητές από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τζάκσον, έπαθαν σοκ όταν έλαβαν κλήση από το γηροκομείο που διαμένει η γυναίκα, όταν τους ειδοποίησε ότι η 51χρονη ξύπνησε από το κώμα και ξεκίνησε να μιλάει.

Ο αδερφός της ήταν στο κάδρο των Αρχών κατά τη διάρκεια της έρευνας, ωστόσο η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να συλληφθεί.

«Δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα εκεί για να προχωρήσουμε»

«Νομίζω ότι είναι μια αληθινή απόδειξη της επιμονής και της δύναμης του ίδιου του θύματος», είπε ο σερίφης Ross Mellenger στο FOX. «Το «κλειδί» που θα έριχνε φως στην υπόθεση βρισκόταν στο ίδιο το θύμα και επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, (λόγω του ότι βρισκόταν σε κώμα) μείναμε χωρίς τίποτα», είπε επίσης ο σερίφης στο Metro News.

«Δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας, κανείς δεν έμενε στο σπίτι, κανένα βίντεο παρακολούθησης, κανένα αρχείο κινητού τηλεφώνου», είπε στο MetroNews.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook τον Ιανουάριο του 2019, η Wanda αναφέρθηκε στην τεταμένη σχέση με τον αδερφό της, που τον θεωρούσε ως εχθρό.

«Καταπάτησες το τροχόσπιτό μου και προκάλεσες ζημιά σε πράγματα που δεν έχεις το δικαίωμα. Nα ντρέπεσαι. Θεέ μου, Αντιμετώπισέ τον», έγραψε.

Η Wanda από τον τραυματισμό υπέστη εγκεφαλική βλάβη, ωστόσο, ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με μεμονωμένες λέξεις και όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο ένοχος της επίθεσης είπε ότι ήταν ο «κακός» αδερφός της.

«Πλέον, η Wanda είναι ξύπνια και μπορεί να μας πει τι ακριβώς συνέβη» είπε ο Mellenger.