Φως στις συνθήκες θανάτου του Μπομπ Σάγκετ και απάντηση στα πολλά ερωτήματα που προέκυψαν φαίνεται να δείχνουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του. Σύμφωνα με την έκθεση ο πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο του πριν από τον τραγικό θάνατό του τον Ιανουάριο.

Το κρανίο του αείμνηστου ηθοποιού του «Full House» είχε πολλά κατάγματα, μαζί με εκδορές στο τριχωτό της κεφαλής του, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, που έλαβε το Page Six την Πέμπτη 10/2.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι ο Σάγκετ είχε αιμορραγία και μώλωπες στον εγκέφαλό του και ότι ο θάνατός του προήλθε από «αμβλύ τραύμα στο κεφάλι». «Είναι πολύ πιθανό ο αποθανών να υπέστη μια πτώση χωρίς μάρτυρες προς τα πίσω και να χτύπησε την πίσω πλευρά του κεφαλιού του», ανέφερε η έκθεση, προσθέτοντας, «Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα».

Ο ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ

Και με κορονοϊό ο γνωστός ηθοποιός – Τι λέει η οικογένειά του για τις συνθήκες θανάτου

Ο ιατροδικαστής σημείωσε επίσης ότι το αναπνευστικό σύστημα του Σάγκετ ήταν «θετικό στον κορονοϊό», αλλά δεν διευκρίνισε αυτό το εύρημα. Η χήρα του Σάγκετ, Κέλι Ρίτσο εξήγησε τον περασμένο μήνα ότι η πρόσφατη ταλαιπωρία του αείμνηστου ηθοποιού με τον Covid-19 – την οποία είχε αποκαλύψει σε ένα podcast λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του – «δεν ήταν τίποτα σοβαρό».

Την Πέμπτη, το Page Six επιβεβαίωσε ότι πέθανε μετά από ένα απροσδιόριστο τραύμα στο κεφάλι του.

«Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χτύπησε κατά λάθος το πίσω μέρος του κεφαλιού του σε κάτι, δεν το σκέφτηκε τίποτα και πήγε για ύπνο. Δεν εμπλέκονταν ναρκωτικά ή αλκοόλ», δήλωσε η οικογένεια του Σάγκετ σε δήλωση.

Η δήλωση συνέχισε, «Καθώς συνεχίζουμε να θρηνούμε μαζί, ζητάμε από όλους να θυμούνται την αγάπη και το γέλιο που έφερε ο Μπομπ σε αυτόν τον κόσμο και τα μαθήματα που μας δίδαξε: Να είμαστε ευγενικοί με όλους, να αφήνουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε να γνωρίζουν ότι τους αγαπάς και να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες στιγμές με αγκαλιές και γέλια».

Ο ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ μες τις κόρες του

Πηγές είπαν στο TMZ ότι είχε «μια εμφανή μελανιά» στο πίσω μέρος του κεφαλιού του μετά το θάνατό του.

Ο Σάγκετ βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 65 ετών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Orlando, Fla στις 9 Ιανουαρίου. Οι αρχές δήλωσαν τότε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ή ναρκωτικών στο σημείο.