Ένας έφηβος από τη Φλόριντα συνελήφθη αφού προσπάθησε να σκοτώσει έναν άνθρωπο που έκανε τζόκινγκ, σχεδιάζοντας να κρατήσει το πτώμα του άνδρα στην ντουλάπα του «για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις», δήλωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας.

Ο Λόγκαν Σμιθ, 18 ετών, προσπάθησε να στραγγαλίσει έναν άνδρα που έτρεχε στο δρόμο αλλά δεν τα κατάφερε μιας και το θύμα του, αντιστάθηκε και τον κράτησε καθηλωμένο μέχρι να φτάσει η αστυνομία στη σκηνή, σύμφωνα με το Fox 35.

Ο ταραγμένος έφηβος σχεδίασε το νοσηρό του σχέδιο αφού παρακολούθησε την κλασική σλάσερ ταινία «Scream» και είχε παρακολουθήσει τον άνδρα για έξι εβδομάδες, ισχυρίζεται η αστυνομία.

Παρακολουθούσε το θύμα επί 6 εβδομάδες

Ο Σμιθ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μελέτησε τη ρουτίνα που ακολουθούσε ο άνδρας και τη διαδρομή τρεξίματος η οποία που περνούσε από το σπίτι του.

Ο Σμιθ είχε τοποθετήσει μια λαστιχένια σφύρα, ένα αποσμητικό δοχείο αποσμητικού Axe και μια ζώνη ρόμπας ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στο δρόμο του σπιτιού του καθώς περίμενε το θύμα του, είπε η αστυνομία. Φέρεται ότι σχεδίαζε να τον στραγγαλίσει και να τον σύρει πίσω στο σπίτι του με ένα σεντόνι. Ο νεαρός είπε στην αστυνομία ότι σχεδίαζε να χτυπήσει το θύμα με τη σφύρα και να βλάψει την όρασή του με το αποσμητικό σπρέι.

«Σχεδίασε περαιτέρω να τοποθετήσει το σώμα του θύματος στην ντουλάπα του, όπου ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι κανείς δεν θα το γνώριζε, και ο κατηγορούμενος θα μπορούσε να έχει το σώμα μόνος του», ανέφερε η έκθεση σύλληψης. «Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι σχεδίαζε επίσης να παίξει με το θύμα για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις».

Όταν εξαπέλυσε την επίθεσή του, «πέταξε τη ζώνη της ρόμπας πάνω από το κεφάλι του θύματος μέχρι να βρεθεί γύρω από την μπροστινή περιοχή του λαιμού του θύματος». Ωστόσο, το θύμα χρησιμοποίησε την εκπαίδευσή του στις πολεμικές τέχνες για να αντεπιτεθεί εναντίον του επιτιθέμενου του, τον οποίο δεν είχε συναντήσει, δεν είχε μιλήσει ποτέ πριν.

Ο φίλος της μητέρας του Σμιθ, ο οποίος ενεργεί ως η πατρική φιγούρα του εφήβου στη ζωή του, περιέγραψε τον Σμιθ ως έναν μοναχικό που παλεύει με ψυχικά νοσήματα από τότε που ο πατέρας του πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από πέντε χρόνια.

Ο νεαρός αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα φόνου και φέρεται να κρατείται χωρίς εγγύηση στη φυλακή της κομητείας Brevard.