Μια εξαγριωμένη μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο συνελήφθη αφού έφερε ένα μαχαίρι σε ένα αστυνομικό τμήμα για να σκοτώσει τον νεκρόφιλο Ντέιβιντ Φούλερ που παραδέχτηκε ότι ασέλγησε (μεταξύ άλλων και) στο πτώμα της κόρης της.

Η Νεβρς Καμάλ ενημερώθηκε από τις αρχές τον περασμένο μήνα ότι η κόρη της, η 24χρονη Άζρα Καμάλ, ήταν ένα από τα πιθανώς εκατοντάδες θύματα των οποίων τα άψυχα σώματα κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον πρώην ηλεκτρολόγο του νοσοκομείου και καθ’ ομολογία δολοφόνο Ντέιβιντ Φούλερ.

Η Καμάλ φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και κατευθύνθηκε προς το κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου πίστευε ότι κρατούνταν ο Φούλερ.

«Η οργή…»

«Η οργή…» είπε στη Daily Mail. «Η μόνη μου σκέψη ήταν: “Δεν πρόκειται να ξεφύγει”. Μόλις μου είχαν πει ότι τη βίασε στο νοσοκομείο όταν πέθανε. Ήταν ακατανόητο. Ένιωσα ότι έπρεπε να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου. Να τον βρω, να τον τιμωρήσω. Είμαι η μητέρα της”»

Πρόσθεσε ότι αν τον έβρισκε ήταν «99,99% σίγουρη ότι θα έβαζα αυτό το μαχαίρι κατευθείαν στην καρδιά του, επειδή θα έβαζε ένα μαχαίρι στη δική μου», είπε.

«Η σκέψη να την παραβιάζει, να αγγίζει τα μαλλιά της, να αγγίζει το δέρμα της…»

Όταν έφτασε στο αστυνομικό τμήμα του Colindale, οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω της και της έβαλαν χειροπέδες, χωρίς να γνωρίζουν ποια ήταν. «Έκλαιγα και φώναζα: “Η κόρη μου βιάστηκε στο νοσοκομείο και είναι νεκρή”. Με κοιτούσαν και έλεγαν: “Χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια αυτή η γυναίκα;” είπε στην εφημερίδα.

Και πρόσθεσε, «Μου διάβασαν τα δικαιώματά μου, αλλά είχα αυτή την οργή. Φώναζα: “Τι κάνεις; Πρέπει να βάλω ένα τέλος σε αυτό. Κανείς δεν παραβιάζει το παιδί μου. Είμαι η μητέρα της. Είμαι εδώ γιατί ψάχνω τον Ντέιβ. Πρέπει να τιμωρηθεί”».

Έκλαιγαν και οι αστυνομικοί μόλις κατάλαβαν ποια είναι

Την πέταξαν σε ένα κελί και την κράτησαν για 34 ώρες μέχρι εν τέλει οι αστυνομικοί να μάθουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσής της, είπε στη Daily Mail. «Όταν έμαθαν τι είχε συμβεί στην Άζρα μου ήταν πιο ήπιοι μαζί μου. Μια αστυνομικός έκλαιγε καθώς έπαιρνε τα δακτυλικά μου αποτυπώματα, τις φωτογραφίες και το DNA μου. Είπε: “Είναι απαίσιο. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν έχουμε ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο”, σχολίασε η Καμάλ.

Την Πέμπτη 4/11, ο 67χρονος Φούλερ, ομολόγησε την ενοχή του ότι σκότωσε και στη συνέχεια κακοποίησε σεξουαλικά δύο γυναίκες το 1987 καθώς και ότι διέπραξε δεκάδες άλλες σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναικεία πτώματα σε νεκροτομεία όπου εργάστηκε για 12 χρόνια.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν αυτή την εβδομάδα ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε τουλάχιστον 99 νεκρές γυναίκες και κορίτσια μεταξύ 9 και 100 ετών στο νοσοκομείο Tunbridge Wells στο Κεντ από το 2008 έως το 2020, συμπεριλαμβανομένης της Άζρα Καμάλ σε τρεις περιπτώσεις.

Η Άζρα πέθανε από τα τραύματά της αφού έπεσε από μια γέφυρα στο Κεντ αφού το αυτοκίνητό της έπιασε φωτιά τον Ιούλιο του 2020, καταστρέφοντας τη μητέρα της, είπε στη Daily Mail.