Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Κανένα σχόλιο, αρνητικό ή θετικό. Αλλά αρκετοί θα έβρισκαν τα γούστα αυτού του άντρα αρκετά περίεργα.

Ο Edward Smith είναι ένας Αμερικανός ο οποίος έγινε θέμα στα μίντια της χώρας του μιας και ο ίδιος αποκάλυψε περήφανα, ότι έλκεται ερωτικά από αυτοκίνητα! Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «This Morning», έχει κάνει σεξ με περισσότερα από 700 οχήματα και ότι είχε την πρώτη του εμπειρία με ένα Volkswagen Beetle, τη Vanilla.

Ο 63χρονος είπε στους παρουσιαστές Phillip Schofield και Amanda Holden ότι δελεάστηκε να έρθει σε ερωτικές περιπτύξεις με το ΙΧ του γείτονά του όταν ήταν έφηβος, έχοντας τη πρώτη του έλξη με τις λαμαρίνες το 1965.

Ως μηχανόφιλος, ο Edward έλκεται σεξουαλικά από μηχανές -ενώ εκτός από το σεξ με αυτοκίνητα, είχε επίσης και σχέση με ένα ελικόπτερο αλλά και αεροπλάνα, ισχυριζόμενος ότι είναι όλα αυτά είναι καλύτερα από ό, τι οι γυναίκες.

«Το ενδιαφέρον μου για την ομορφιά των αυτοκινήτων ξεκίνησε όταν ήμουν 15 ετών», λέει ο 63χρονος με καταγωγή από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. «Κάτι ξύπνησε μέσα μου», συνέχισε τονίζοντας ότι η αγάπη της ζωής του είναι η Vanilla, με την οποία είναι «δεμένος» από το 1982.