Ο 11χρονος Augusto Thiago κατάφερε να ξεγελάσει το θάνατο όταν αεροπλάνο έπεσε πάνω στο σπίτι του στη Βραζιλία σύμφωνα με το Sky News.

Από τη συντριβή του αεροπλάνου την Κυριακή 3 Αυγούστου στην περιοχή Balsas, στη βορειοανατολική Βραζιλία, σκοτώθηκαν και οι πέντε επιβαίνοντες. Το μικρό αεροπλάνο μετέφερε μία 87χρονη γυναίκα με προβλήματα υγείας και σε αυτό επέβαιναν ακόμα η κόρη της και ο εγγονός της, ενώ μαζί ήταν και η σύζυγος του πιλότου.

Νωρίτερα εκείνη την ημέρα ο 11χρονος τσακωνόταν με τον πατέρα του Marcio Andre, ο οποίος δεν ήθελε να του επιτρέψει να κοιμηθεί στο υπνοδωμάτιό τους. Τελικά η επιμονή του τον έσωσε αφού το αεροπλάνο κατέληξε μέσα στο παιδικό δωμάτιο.

Οι αρχές της Βραζιλίας, πάντως, αναφέρουν ότι το αεροπλάνο κακώς πέταγε, καθώς δεν είχε πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

«Είχαμε αποκοιμηθεί όταν ένας δυνατός θόρυβος σαν σεισμός ή τυφώνας μας ξύπνησε. Ο άντρας μου άνοιξε την πόρτα, είδε τη φωτιά και πηδήξαμε όλοι έξω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας» είπε η μητέρα του 11χρονου Sabrina Ertell.

Φωτογραφία από Sky News/Policia Civil