Σε πολλούς δεν προκαλούν εντύπωση οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας, αλλά η συγκεκριμένη (διαφορά) παραείναι μεγάλη, καθώς δεν τα λες και λίγα τα 60 χρόνια. Αναφερόμαστε σε έναν 31χρονο ο οποίος διατηρεί σχέση με γυναίκα που έχει φτάσει αισίως τα 91 έτη.

Τελικά, το «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» φαίνεται να ισχύει, καθώς το… ζευγάρι είναι μαζί επί πέντε χρόνια και μάλιστα έχει και ενεργή σεξουαλική ζωή. Ο Κάιλ Τζόουνς έλκεται από τις μεγαλύτερες γυναίκες και μία από αυτές είναι η ηλικιωμένη Μάρτζορι Μακούλ, η οποία θα μπορούσε να είναι… γιαγιά του. Κι όμως, είναι η σύντροφος του, παρότι είναι 41 χρόνια μεγαλύτερη από την μητέρα του Τζόουνς, Σεσίλια. «Η φυσική πλευρά της σχέσης μας είναι υπέροχη. Με εκπλήσσω και με εκπλήσσει. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο», τονίζει η 91χρονη Μάρτζορι και προσθέτει: «φοράω σέξι εσώρουχα στο κρεβάτι, αλλά προσπαθώ να μη βγάζω το σουτιέν μου γιατί δεν έχει απομείνει πολύ στήθος».

Ο Τζόουνς, από το Πίτσμπεργκ της Πενσιλβάνια λέει ότι αυτό που του αρέσει στην Μακούλ είναι οι ρυτίδες της, αλλά και τα στήθη της όπως έχουν «κρεμάσει φυσικά». Και όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να κρατηθούν ο ένας μακριά απ’ τον άλλο. Μάλιστα, ο ίδιος ο νεαρός εξηγεί πως «ο εγκέφαλος του κάθε ανθρώπου λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Μερικοί άντρες προτιμούν τις ξανθές, μερικοί τις μελαχρινές, μερικοί, -όπως και εγώ και κάποιοι άλλοι άντρες- τούς αρέσουν οι ηλικιωμένες».

Τα πιστεύω του είναι αυτά και δεν τα αλλάζει, καθώς οι γυναίκες με τις οποίες έχει σχετιστεί μέχρι τώρα –όπως αναφέρει το ViralSpell, δεν ήταν κάτω από 60 ετών. «Ποτέ δεν έχω κάνει σχέση με γυναίκα της ηλικίας μου», λέει.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε πριν από πέντε χρόνια, αρχικά διατηρούσε περιστασιακή σχέση, η οποία έγινε… σχέση με τα όλα της ιδίως από τη στιγμή που ο 31χρονος γνώρισε την 91χρονη στη μητέρα του, Σεσίλια Τζόουνς και φωτογραφήθηκαν και όλοι μαζί. Όσον αφορά στο στόρι της γνωριμίας τους; Η Μακούλ, που ήταν ζωντοχήρα επί 37 χρόνια αφότου χώρισε με τον πατέρα των έξι παιδιών της συμφώνησε να βγει μαζί του για ραντεβού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι.

Η Μάρτζορι Μακούλ και ο αγαπημένος της Κάιλ Τζόουνς, μαζί με την 51χρονη μητέρα του νεαρού.

Περί ορέξεως… Του αρέσει η 91χρονη Μάρτζορι, ενώ είχε σχέση και με την 67χρονη Άννα Ρέιμολ.