Φριχτό θάνατο βρήκε σήμερα (02/11) ένας Ρώσος μεγιστάνας, ο οποίος είναι γνωστός ως «βασιλιάς των λουκάνικων». Μασκοφόροι εισέβαλαν τις πρωινές ώρες στο εξοχικό του στα περίχωρα της Μόσχας, έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του και αφού του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο σπίτι του, τον σκότωσαν με βαλλίστρα στη σάουνα.

Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν έναν από τους υπόπτους για το έγκλημα με θύμα τον Βλαντίμιρ Μαρουγκόφ, όπως ανακοίνωσε η Ανακριτική Επιτροπή της περιοχής της Μόσχας.

Η εκπρόσωπος της Ανακριτικής Επιτροπής της περιοχής, Όλγκα Μπράντιι, δήλωσε ότι έπειτα από κοινές προσπάθειες με το υπουργείο Εσωτερικών, συνελήφθη ένας από τους υπόπτους ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των συνενόχων του.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο TASS και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών στην περιοχή της Μόσχας Τατιάνα Πετρόβα ο συλληφθείς κατάγεται από χώρα της Κεντρικής Ασίας και είναι γεννηθείς το 1971.

Η σύζυγός του κατάφερε να απελευθερωθεί και να διαφύγει και να ειδοποιήσει την Αστυνομία, όταν όμως οι Αρχές έφθασαν στο σπίτι, ο σύζυγός της ήταν ήδη νεκρός.