Γραμματείς, συμβούλους, στυλίστες και κομμωτές πήραν μαζί τους στη Νέα Ζηλανδία, όπου πραγματοποιούν επίσημη περιοδεία, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Φυσικά, από το ταξίδι δεν λείπει ο μονάκριβος γιος τους, πρίγκιπας Γεώργιος, ενώ για πρώτη φορά μας συστήνεται η νταντά του.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαρία Τερέσα Τουριόν Μποράλο και η 43χρονη Ισπανίδα νταντά έπρεπε να φτάσει στην άλλη άκρη της γης για να τη δει ο φωτογραφικός φακός.

Η νταντά του μικρού πρίγκιπα επελέγη από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ από μια λίστα με άλλες υποψήφιες που έστειλε στο ζευγάρι η σχολή νταντάδων Norland College. Πάντως η διεθνούς φήμης σχολή πρέπει να έχει προετοιμάσει σωστά τη Μαρία Τερέσα δεδομένου ότι τα δίδακτρα ανέρχονται σε 13.000 λίρες το χρόνο.

Η 43χρονη Ισπανίδα κατάγεται από ένα χωριό έξω από τη Μαδρίτη, είναι ήσυχη και πολύ σοβαρή, ενώ άτομα από το φιλικό της περιβάλλον δήλωσαν στη Daily Mail ότι όταν ήταν μικρή δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τα αγόρια. Σπούδασε δασκάλα στην Ισπανία και πριν από 20 χρόνια μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία, έμαθε τη γλώσσα και εργάστηκε σε αρκετές οικογένειες της Βρετανία προτού πάρει την πολυπόθητη θέση.