Το πρώτο του ταξίδι θα κάνει σήμερα το κρουαζιερόπλοιο «Royal Princess». Οι εντυπωσιακοί και πολυτελείς του χώροι αποκαλύπτονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα λίγο πριν την πρώτη του «βουτιά».

Το σκάφος, κατασκευασμένο από την Princess Cruises, επιβεβαιώνει το όνομά του.

Στη σημερινή τελετή, παρουσία της Δούκισσας του Κέμπριτζ, οι καλεσμένοι είναι πολλοί και λαμπεροί κι έτσι έχει υπάρξει μέριμνα το πλοίο να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τους τις επιθυμίες: διαθέτει μεταξύ άλλων καζίνο και σπα.

Έχει επίσης δέκα εστιατόρια- το ένα ειδικεύεται στο κρέας και τους αστακούς- 1.780 καμπίνες και εντυπωσιακές καμπάνες δίπλα στην πισίνα που μοιάζουν να επιπλέον στο νερό.

Το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στο Southampton την περασμένη εβδομάδα από τα ιταλικά ναυπηγεία στο Montefalcone όπου κατασκευάστηκε, με την ορχήστρα Southampton University Brass Band να παίζει το «God Save The Queen» μόλις το σκάφος εμφανίστηκε στον ορίζοντα.

Το « Royal Princess» απάντησε με ήχους από τη μουσική των τίτλων της σειράς «The Love Boat».

Το όνομα του πλοίου πάντως δεν σχετίζεται με την Κάθριν Μίντλετον αλλά με το πρώτο «Royal Princess» που έκανε το πρώτο του ταξίδι το 1984 και δεν πλέει πια.

Μετά τη σημερινή τελετή το κρουαζιερόπλοιο με 3.600 επιβάτες θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι ακολουθώντας την ακτογραμμή της Ισπανίας ως τη Βαρκελώνη.

Από εκεί θα ξεκινήσει 12ήμερα κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, στη συνέχεια 30ήμερα κρουαζιέρα μέσω του Ατλαντικού με προορισμό τη Φλόριντα και τέλος 5μερο ταξίδι στην Καραϊβική.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο