Η μοναξιά είναι ένα συναίσθημα που κάθε άλλο παρά σπανίζει μεταξύ των κατοίκων των μεγαλουπόλεων και οι πιο δύσκολες ώρες είναι φυσικά το βράδυ.

Τις ανάγκες για συντροφικότητα και το αίσθημα της μοναξιάς εκμεταλλεύονται διάφορες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες, για να καλύψουν τις ανάγκες αυτές. Η Ιαπωνία είναι πιθανότατα η χώρα που έχει τις πιο περίεργες υπηρεσίες τέτοιου είδους.

Και αν οι περισσότερες απευθύνονται σε άντρες πελάτες, προσφέροντάς τους γυναικεία συντροφιά, η εταιρεία Soine-ya Prime αποφάσισε να κάνει τη διαφορά, φροντίζοντας για τη συντροφιά μοναχικών γυναικών.

Μην πάει το μυαλό σας στις υπηρεσίες σεξ. Η παραπάνω εταιρεία, όπως και άλλες που απευθύνονται σε άντρες, αναλαμβάνουν να βρουν στους υποψήφιους πελάτες ένα ταίρι για να περάσουν τη νύχτα, να τους αγκαλιάσει και να κοιμηθούν μαζί!

Αυτά ακριβώς, προσφέρει και η Soine-ya Prime. Οι γυναίκες πελάτες μπορούν να προσλάβουν έναν όμορφο, νεαρό άντρα. Οι υπηρεσίες που αυτός μπορεί να προσφέρει είναι να κοιμηθούν μαζί, να βγουν ραντεβού, να απολαύσουν ένα δείπνο, να της μαγειρέψει και να κάνει οικιακές δουλειές για αυτή, σημειώνοντας βέβαια ότι οι δουλειές θα είναι απλές –όπως το σκούπισμα με ηλεκτρική και αποκλείοντας οτιδήποτε ενοχλητικό.

Και επειδή, η ιδέα της επιχείρησης «φλερτάρει» με την πορνεία, στο site υπάρχει ενδεικτική λίστα με απαγορευμένες ενέργειες από μέρους της πελάτισσας. Έτσι, αυτή απαγορεύεται να αγγίξει τα γεννητικά όργανα, ή οποιοδήποτε σημείο κάτω από τα ρούχα. Ακόμη, δεν επιτρέπεται να μπουν για ντους μαζί, να φιληθούν ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη επαφή που δεν προβλέπεται. Επίσης, απαγορεύεται οποιαδήποτε πράξη θα ερέθιζε σεξουαλική τον άντρα, καθώς και η ιδιωτική επικοινωνία χωρίς την έγκριση της εταιρείας.

Τέλος, τονίζεται ότι δεν γίνονται αποδεκτοί πελάτες που κάνουν χρήση ναρκωτικών, έχουν βρώμικο σπίτι και ψάχνουν για άλλες παροχές…

Η τιμή για τις βασικές υπηρεσίες που αναφέρθηκαν παραπάνω, ξεκινά από τα 30.000 γιέν, δηλαδή 280 ευρώ για 7 ώρες. Η μέγιστη διάρκεια των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι 12 ώρες και κοστίζει 450 ευρώ.

Ας σημειωθεί, ότι υπάρχουν και ειδικά πακέτα, όπως είναι το «Premium ραντεβού», κατά τη διάρκεια του οποίου, η πελάτισσα μπορεί να υποδείξει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα που επιθυμεί, όπως λχ. ο περίπατος στην παραλία για να δουν το ηλιοβασίλεμα. Η Soine-ya Prime υπόσχεται να σχεδιάσει και να οργανώσει ένα ονειρεμένο ραντεβού, εάν ο πελάτης δεχτεί να καταβάλει το τίμημα των 469 ευρώ.