Στα ύψη εκτοξεύτηκαν τα ενοίκια πολυτελών κατοικιών στο Λονδίνο το τελευταίο διάστημα, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται το καλοκαίρι στην πόλη.

Το ακριβότερο συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή Angel όπου οι πιθανοί ένοικοι θα χρειαστεί να καταβάλλουν πάνω από 66.000 ευρώ την εβδομάδα- δηλαδή 36.000 ευρώ παραπάνω από το συνηθισμένο ενοίκιο.

Υπάρχει βέβαια το συναίσθημα πως εκείνοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που προσπαθούν να βγάλουν λεφτά για μια ζωή από τους Αγώνες έχουν αρχίσει να γίνονται άπληστοι.

Για 66.000 ευρώ την εβδομάδα, πάντως, μπορείτε να νοικιάσετε μία 4ώροφη μεζονέτα στο Angel με μεγάλη κουζίνα, ιδιωτική αυλή και ταράτσα με πανοραμική θέα της βρετανικής πρωτεύουσας.

Υπάρχουν επίσης δύο αυτόνομα διαμερίσματα με δύο κρεβατοκάμαρες όπου η πρόσβαση γίνεται με ασανσέρ.

Εναλλακτικά υπάρχει ένα οίκημα με επτά υπνοδωμάτια στο Chelsea για μόλις 60.000 ευρώ την εβδομάδα. Έχει πισίνα, δωμάτια υποδοχής, ιδιωτικό κήπο, θερμοκήπιο και την απαραίτητη ταράτσα με θέα.

Πέντε από τα πιο ακριβά ακίνητα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκονται στο Notting Hill, εκ των οποίων τα τρία στο Chepstow Villas.

Το πιο ακριβό είναι ένα 4ώροφο σπίτι με έξι υπνοδωμάτια κοντά στην Portobello Road που θα σας κοστίσει 54.000 ευρώ την εβδομάδα.

Με την ίδια τιμή σκεφτείτε και το διαμέρισμα επίσης έξι δωματίων στο Chelsea. Το διαμέρισμα καλύπτει τρεις ορόφους και βρίσκεται κοντά στο Knightsbridge. Έχει δύο κουζίνες, τραπεζαρία, δωμάτιο προβολών, γυμναστήριο και σάουνα.

Οι επισκέπτες μπορούν βέβαια να βρουν και πιο οικονομικές λύσεις. Άλλοι μπορούν απλά να θαυμάσουν τις φωτογραφίες που ακολουθούν, εντελώς δωρεάν…