Μόλις λίγες ώρες είχε περάσει ένα ζευγάρι από τη Βρετανία στο σπίτι των ονείρων του. Πίνοντας ένα ποτό για να γιορτάσουν τη μετακόμισή τους ο 30χρονος Chris Brennan και η 25χρονη Rosie Kennedy δεν φαντάζονταν πως θα προλάβαιναν για πολύ λίγο να χαρούν το νέο τους απόκτημα.

Ξαφνικά άκουσαν έναν υπόκωφο θόρυβο κάτω από τα πόδια τους και πριν προλάβουν να καταλάβουν τι συμβαίνει το πάτωμα της κουζίνας κατέρρευσε και η τρομοκρατημένη Rosie βρέθηκε παγιδευμένη κάτω από την ηλεκτρική κουζίνα της!

Το ζευγάρι, που είχε πληρώσει σχεδόν 195.000 ευρώ για το σπίτι αυτό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα αλλά το μεγαλύτερο σοκ τους περίμενε μετά: η ασφαλιστική τους εταιρεία τους ανακοίνωσε πως δεν θα πλήρωνε για τη ζημιά!

Έτσι ο Chris και η Rosie βρέθηκαν με έναν λογαριασμό 29.000 ευρώ. Με άλλα λόγια, περισσότερα από χίλια ευρώ για κάθε ώρα που πέρασαν στο σπίτι τους!

«Ήταν το σπίτι των ονείρων μας αλλά μετατράπηκε σε εφιάλτη», δήλωσε η Rosie, «ήταν σοκαριστικό και τρομακτικό και είναι το τελευταίο που περιμένει κανείς μόλις έχει αγοράσει ένα καινούριο σπίτι».

«Η κουζίνα», λέει, «ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, δεν φαινόταν να χρειάζεται και πολλή δουλειά. Όπως τα περισσότερα ζευγάρια ξοδέψαμε όλες μας τις οικονομίες για το σπίτι αυτό και τώρα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, είμαστε συντετριμμένοι».