Ένα ζευγάρι από το Μιζούρι των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση μίας έφηβης που ζούσε μαζί τους στο σπίτι τους. Οι αρχές μάλιστα αναφέρουν ότι η άτυχη κοπέλα ήταν η «σκλάβα του σεξ» τους καθώς εξαναγκαζόταν σε σεξουαλικές πράξεις με τον Λάρι και την Αλίσια Ντάικς από το Στράφορντ για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

Η κοπέλα, σήμερα είναι 15 χρονών και η φερόμενη κακοποίηση άρχισε όταν ήταν κάτω των 14. «Το ζευγάρι είχε το κορίτσι αυτό ως σκλάβα του σεξ» είπε ο εισαγγελέας της κομητείας Γουέμπστερ, Μπεν Μπερκστρέσερ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, όπως μετέδωσαν οι New York Times, ο Λάρι Ντάικς βίαζε την κοπέλα ενώ η γυναίκα του παρακολουθούσε, ενώ εξανάγκαζαν το κορίτσι σε στοματικό σεξ στον Λάρι, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Άλλες φορές, της έδεναν τα μάτια κατά τους βιασμούς της.

Ο εφιάλτης του κοριτσιού έφτασε σε έναν τέλος όταν ένας φίλος του κατήγγειλε την κακοποίηση στην αστυνομία. Σε βάρος του Λάρι Ντάικς έχουν απαγγελθεί δέκα κατηγορίες για σοδομισμό ή βιασμό, ενώ σε βάρος της Αλίσια εκκρεμούν τρεις κατηγορίες για σοδομισμό.

Ο εισαγγελέας ωστόσο ανέφερε πως αναμένονται επιπλέον κατηγορίες σε βάρος του Λάρι Ντάικς για ένα δεύτερο θύμα.