Μοιάζει με μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι, όμως είναι πραγματικότητα. Μυστήριο αποτελεί η δολοφονία ενός Λόρδου του Βελγίου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και θαμμένος στο δάσος. 

Ο 34χρονος Λόρδος Stijn Saelens, εξαφανίστηκε από τον πύργο του και χρειάστηκε να περάσουν 15 μέρες για να εντοπιστεί το πτώμα του.

Τα πιθανότερα σενάρια, γύρω από τη δολοφονία του, δείχνουν είτε τους συγγενείς του, οι οποίοι διαφωνούσαν με το σχέδιό του να μετακομίσει με τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους στην Αυστραλία είτε με τους Τσετσένιους εγκληματίες που δρουν στη χώρα.

Ο Saelens, βρέθηκε περίπου 80 χλμ, μακριά από τον Πύργο του και οι εφημερίδες του Βελγίου αναφέρουν ότι η Αστυνομία βρήκε κηλίδες αίματος στο πάτωμα, γεγονός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι σκοτώθηκε μάλλον μέσα σε αυτόν.

Ο πεθερός του και ο αδερφός της συζύγου του συνελήφθησαν την Παρασκευή, καθώς και ένας ακόμη ύποπτος φίλος του πατέρα του.

Τα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρουν επίσης ότι ο Λόρδος είχε χρέη και αυτός ήταν και ο σκοπός που σχεδίαζε να φύγει στην Αυστραλία.