Ποικίλουν οι αντιδράσεις των Κυπρίων πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη διάσκεψη στο Κρανς Μοντανά, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

«Τώρα πρέπει να εκτιμήσουμε να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τις αρνητικές εξελίξεις και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή!», αναφέρει ο γγ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

0000001

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), Νικόλας Παπαδόπουλος, ζητά και πάλι νέα στρατηγική. «Η αποτυχία οφείλεται στην τούρκικη αδιαλλαξία» και προσθέτει: «Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι Νέα Στρατηγική & πίστη στο δίκαιο του λαού μας».

0000002

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, κατήγγειλε την «τουρκική αδιαλλαξία, η οποία για μια ακόμα φορά οδήγησε την προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού σε ναυάγιο».

0000003

Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, έγραψε στο Twitter: «Τι αχαριστία, Θεέ μου; Ούτε ένα ευχαριστώ. Τους έδωσε εκ περιτροπής, ευρωπαϊκές ελευθερίες κ.λπ. και τον είπαν “λαϊκιστή”».

0000004