Τον ερχόμενο μήνα αναμένεται να βρεθεί στην έκθεση φαγητού το χαμηλό σε λιπαρά παγωτό από γάλα καμήλας.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδιαίτερα γνωστό στις αγορές των ανατολικών χωρών ενώ στην Ευρώπη δεν απολαμβάνει, τουλάχιστον ακόμα, την ίδια ανταπόκριση.
Το γάλα καμήλας είναι γνωστό για τις ευεργετικές δράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς περιέχει 10 φορές περισσότερο σίδηρο από το αγελαδινό γάλα και πέντε φορές περισσότερη βιταμίνη Β, η οποία είναι ζωτική για την ανάπτυξη του ανθρώπινου οργανισμού.
Η Alexa Perrin, διοργανώτρια της έκθεσης σχολίασε την παρουσία του προϊόντος στην έκθεση λέγοντας τα εξής: «Οι Βρετανοί θέλουν να δοκιμάσουν μη συνηθισμένα προϊόντα, τα οποία όμως να κάνουν καλό στον οργανισμό τους».