Ο 36χρονος Adam και η 28χρονη Jodie από το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησαν τη δική τους περιπέτεια τον περασμένο Νοέμβριο μετά το γάμο τους, το καλοκαίρι του 2015, παίρνοντας μια μεγάλη απόφαση.

Πούλησαν το σπίτι τους, για να έχουν χρήματα και να κάνουν ένα γύρο στον κόσμο ο οποίος υπολογίζουν ότι θα τους κοστίσει συνολικά περίπου 25.000 λίρες. Ο Adam άφησε τη δουλειά του σε μια συμβουλευτική εταιρεία και η Jodie σε μια κατασκευαστική εταιρεία και αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Έχουν ήδη επισκεφτεί πολλά μέρη του κόσμου, από τη νοτιοανατολική Ασία μέχρι τις ΗΠΑ, και συνεχίζουν το ταξίδι τους στη Λατινική Αμερική. Μιλώντας στη Daily Mail αποκαλύπτουν ότι έχουν κάνει ήδη παραπάνω από το μισό του ταξιδιού τους και έχουν μείνει σε 44 διαφορετικά καταλύματα έχοντας επισκεφτεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ινδονησία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ταϊτή, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Αργεντινή και τη Βολιβία.

«Ο Adam κι εγώ πάντα μιλούσαμε για τα ταξίδια. Μία από τις πρώτες μας συζητήσεις ήταν για ένα ταξίδι στην Ευρώπη το οποίο ακόμη ελπίζουμε να κάνουμε. Δεν είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε ποτέ πολύ κι έτσι πέρσι βρήκαμε την ευκαιρία για το ταξίδι του μέλιτος», λέει η 28χρονη και προσθέτει ότι είναι καταπληκτικό να μοιράζεσαι αυτές τις εμπειρίες σε διάφορα μέρη του κόσμου με κάποιον άλλον.

Οι νεόνυμφοι έχουν μείνει σε ξενοδοχεία, ξενώνες, ένα τροχόσπιτο και μια σκηνή αναλόγως τα μέρη που βρίσκονται και αποκαλύπτουν ότι το να είναι 24 ώρες το 24ωρο μαζί, όχι μόνο δεν τους έχει κάνει να βαρεθούν, αλλά έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Εκουαδόρ, Μεξικό και Γουατεμάλα είναι μερικοί από τους επόμενους προορισμούς που έχουν στα σχέδια τους πριν ολοκληρώσουν το μεγάλο ταξίδι τους. «Θα έχουμε σίγουρα καταπληκτικές αναμνήσεις στο μέλλον και πολλά γέλια όταν θα θυμόμαστε κάποιες στιγμές», αναφέρουν και συνεχίζουν να κάνουν όνειρα για μελλοντικά ταξίδια.

taksidi10 taksidi9 taksidi8 taksidi7 taksidi6 taksidi5 taksidi4 taksidi3 taksidi2 taksidi1 taksidi17 taksidi16 taksidi14 taksidi13 taksidi12 taksidi11