Σε αυτό το άθλιο υπόγειο ο 80χρονος Αυστριακός Gottfried W. βίαζε επί 41 χρόνια τις δύο κόρες του.

Ζούσαν έναν διαρκή εφιάλτη για 15.000 μέρες και νύχτες μέσα σε αυτό το βρώμικο υπόγειο, ανάμεσα σε γεωργικά εργαλεία, παλιά βαρέλια πετρελαίου και σακιά από τσιμέντο.

«Αν αντισταθείτε θα σας σκοτώσω» ήταν τα λόγια του προς την 53χρονη πλέον Christine και την 45χρονη Erika, τις οποίες ανάγκαζε να κοιμούνται σε έναν ξύλινο πάγκο, ενώ ο ίδιος ξεκούραζε το κορμί του σε πουπουλένια στρώματα!

Η 85χρονη γυναίκα του πέθανε πριν από τρία χρόνια. Είχε πέσει και εκείνη θύμα του αδίστακτου 80χρονου, ο οποίος τη βίαζε και τη χτυπούσε, και σύμφωνα με την αστυνομία είχε ζητήσει από τις κόρες της λίγο πριν πεθάνει να μην αποκαλύψουν σε κανέναν τι τους έκανε ο πατέρα τους.

Οι κόρες του ανέπτυξαν διανοητικές ασθένειες με το πέρασμα των χρόνων, ως αποτέλεσμα των βασανιστηρίων που ζούσαν.

Επί σαράντα χρόνια υπέφεραν, όμως ο εφιάλτης τους σταμάτησε τον περασμένο Μάιο, όταν ο Gottfried προσπάθησε να βιάσει μία ακόμη φορά την Christine. Εκείνη δεν άντεξε και τον χτύπησε στο κεφάλι με μια κανάτα για το γάλα.

Επί δύο μέρες κείτονταν στο έδαφος, μη μπορώντας να σηκωθεί, ενώ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία οι κόρες του ήλπιζαν ότι θα πέθαινε.

Τελικά όμως κάλεσαν ασθενοφόρο. Παρόλ’ αυτά δε μίλησαν μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, όταν άνοιξαν την καρδιά τους σε έναν εθελοντή του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και έτσι αποκαλύφθηκε η ιστορία τους.