Στην τρυφερή ηλικία των 12 η Soya Keaveney πόζαρε με μαγιό και έκανε αυστηρή δίαιτα με σκοπό να καταφέρει να γίνει μοντέλο… Τρία χρόνια μετά η νεαρή κοπέλα είναι έγκυος και η μητέρα της δηλώνει… ευχαριστημένη!

«Ήταν σοκ για μένα, αλλά τώρα έχω ενθουσιαστεί. Είμαι η πρώτη από τις φίλες μου, που θα αποκτήσει παιδί, αλλά δεν νομίζω ότι μεγαλώνω απότομα», λέει σε βρετανική εφημερίδα η κοπέλα, που εκτός από τη δίαιτα στα 12 της έκανε τρύπα στον αφαλό της…

Αν και ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι το κορίτσι έχει ξεφύγει και θα έπρεπε να κάνει πράγματα που συνάδουν με την ηλικία της, η μητέρα της την υποστηρίζει και ελπίζει ότι με το νέο μέλος της οικογένειας οι κοινωνικοί λειτουργοί θα τους δώσουν… μεγαλύτερο σπίτι, ώστε αν ζήσουν αυτές, το μωρό και τα 4 αδέρφια της.

Η μητέρα άφηνε τον πατέρα του παιδιού που περιμένει η κόρη της να μένει στο σπίτι τους(αν και τώρα είναι πιο αυστηρή μαζί του) και δηλώνει ότι «θα γίνει υπέροχη μητέρα και θα διδάξει στα παιδιά της τις σωστές αρχές, όπως έκανα και εγώ».

Εκτός από τις δίαιτες και τα piercing, το κορίτσι ανακάλυψε από νωρίς πώς είναι η ενήλικη ζωή πηγαίνοντας σε νυχτερινά κλαμπ από παιδί και φορώντας make up στην ηλικία των 7 ετών!