Η φράση «έχω αποκλειστεί στο σπίτι από το χιόνι» μπορεί να βρει πραγματική εφαρμογή σε αυτή τη φωτογραφία από τις ΗΠΑ. Ο Shawn Yin και η Helen Liu ήταν πραγματικά αδύνατο να βγουν από το σπίτι τους στο New Jersey των ΗΠΑ το Σάββατο και ο λόγος είναι προφανής.

Το ζευγάρι δεν είχε καμιά άλλη επιλογή μετά την χιονοθύελλα που κάλυψε κυριολεκτικά ολόκληρη την πόρτα τους δημιουργώντας έναν λευκό, φυσικό και παγωμένο τοίχο. Ο σωρός από το χιόνι έχει μάλιστα και το σημάδι της εξώπορτας του σπιτιού το οποίο αποκαλύφθηκε όταν ο άνδρας άνοιξε την πόρτα σε μια ανεπιτυχή βέβαια προσπάθεια να βγει έξω από σπίτι μέχρι και την επόμενη μέρα. Σύμφωνα με το ABC News το ζευγάρι ανακάλυψε ότι ήταν αποκλεισμένο το Σάββατο το πρωί ωστόσο οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν άφηναν την ομάδα έκτακτης ανάγκης να φτάσει στο σημείο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Αν και ήταν διασκεδαστικό όπως είπε το ζευγάρι είχαν την ανησυχία ότι το χιόνι θα μπορούσε να τους εμποδίσει σοβαρά αν υπήρχε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Κανένα άλλο σπίτι στο δρόμο τους δεν φάνηκε να έχει υποστεί έναν τέτοιο αποκλεισμό από το χιόνι σύμφωνα με το ABC και είναι πράγματι εντυπωσιακό. Η περιοχή ήταν μια από τις περισσότερο πληγείσες με το χιόνι να έχει δημιουργήσει πολλά προβήματα το πρωί του Σαββάτου. Σήμερα, τρεις μέρες μετά τη χιονοθύελλα η περιοχή φαίνεται να μπαίνει στην καθημερινή ρουτίνα. Ακόμη καθαρίζονται δρόμοι και οι άνθρωποι μπαίνουν στην καθημερινότητά τους ενώ κάποια σχολεία στην περιοχή της Κολούμπια, στη βόρεια Βιρτζίνια και το Μέριλαντ παρέμειναν ακόμη κλειστά.

dggds01 dggds02 dggds03 dggds04