Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ανέλαβαν πριν από μερικά λεπτά την ευθύνη για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι! Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία το ΙΚ ανέλαβε μέσω ίντερνετ την ευθύνη και απειλεί πως επόμενοι στόχοι του είναι η Ρώμη και το Λονδίνο!

Μυστικές υπηρεσίες διάφορων χωρών θεωρούν γνήσια την ανάληψη ευθύνης δεδομένου πως υπάρχουν μαρτυρίες πως οι δράστες φώναζαν «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, ενώ προς αυτή τη κατεύθυνση δείχνουν και οι καμικάζι αυτοκτονίας που ανατινάχτηκαν έξω από το Stade De France!

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, πολλοί τζιχαντιστές ή συμπαθούντες το Ισλαμικό Κράτος αναρτούν στο Twitter μηνύματα υποστήριξης σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις!

«Το Παρίσι είναι στις φλόγες», «Η Γαλλία φλέγεται», «Να μας περιμένετε», «Σταυροφόροι ερχόμαστε με βόμβες και όπλα», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών του Διαδικτύου που λέγεται πως στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο τρόμος έφτασε στα οχυρά του σταυρού στο Παρίσι. Το ΙΚ θα πρέπει να λάβει την ευθύνη για την επιχείρηση για να δείξει στον κόσμο ότι οι μουσουλμάνοι έχουν βαριά πόδια», γράφει μία ακόμα ανάρτηση.

IK