Ένα μήνα λειτουργίας μετράει το νέο μουσείο που εξυμνεί το σεξ στη Ρωσία, και η απήχηση του κόσμου είναι τεράστια.
Χιλιάδες κόσμου συρρέουν καθημερινά στο «Tochka G» ή αλλιώς «Σημείο G» ελληνιστί, ένα μουσείο αφιερωμένο στο σεξ και τον έρωτα και δεσπόζει σε έναν από τους κεντρικότερους και πιο τουριστικούς δρόμους της Μόσχας .

Στο μουσείο μπορεί να βρει κανείς τα πάντα γύρω από το σεξ. Σοβιετικά προφυλαχτικά, πίνακες με όργια, γοργόνες με διπλά στήθη, σερβιτόροι σε στύση που προσφέρουν κοκτέιλ. Ακόμα υπάρχει μεγάλη συλλογή με αγάλματα που απεικονίζουν ζώα να κάνουν σεξ, φουσκωτές κούκλες σεξ και γυάλινες προθήκες με εκθέματα από την εποχή της σοβιετικής ένωσης όπως κουτάκια βαζελίνης.

Ο πίνακας όμως που σπάει όλα τα ρεκόρ δημοτικότητας είναι δημιουργία της Vera Donskaya-Khilko και φέρει τον τίτλο «Wrestling», απεικονίζει τον Ομπάμα και τον Πούτιν να μονομαχούν με τα υπερμεγέθη γεννητικά τους όργανα.

Στο μουσείο λειτουργεί το μεγαλύτερο sex shop της Ρωσίας από όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί από δονητές και μαστίγια μέχρι στολές αεροσυνοδών, σιδηροδρομικών υπαλλήλων από την εποχή του Σοβιέτ, αλλά και σοβιετικών αστυνομικών.