Μια φωτογραφία που μοιράστηκε ο ιδρυτής μιας νεοφυούς εταιρείας με έδρα τις ΗΠΑ πήρε τον τίτλο «μιας από τις πιο καταθλιπτικές αναρτήσεις στο LinkedIn που υπάρχουν», προκαλώντας εκατοντάδες αρνητικά σχόλια από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, την ανάρτηση ανέβασε ο Torrey Leonard, συνιδρυτής της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης «Thoughtly», ο οποίος επαίνεσε τον νέο γαμπρό Casey Mackrell που έβγαλε έναν φορητό υπολογιστή στον ίδιο του τον γάμο για να κάνει δουλειά.

Η φωτογραφία δείχνει τον Mackrell, ντυμένο με το γαμπριάτικο κοστούμι, να δουλεύει με το λάπτοπ του ενώ οι καλεσμένοι του χορεύουν στη γαμήλια δεξίωση. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση στο LinkedIn έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες σχόλια, προτού κοινοποιηθεί σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί χαρακτήρισαν την εικόνα άκρως θλιβερή, ενώ κάποιοι έφτασαν στο σημείο να τη χαρακτηρίσουν ως αιτία διαζυγίου.

«Καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για όλους. Είναι προφανώς κάτι που απαιτεί πολλή δουλειά, αλλά είναι κάτι που αγαπάμε» ανέφερε ο συνέταιρος του γαμπρού που ανέβασε τη viral φωτογραφία και εξήγησε ότι ο Casey Mackrell είναι ο συνιδρυτής μιας μεγάλης και ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας που ξεκίνησε μόλις πριν από ένα χρόνο και απαιτείται σκληρή δουλειά..

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ημέρα του γάμου του συνεργάτη του είχε παρουσιαστεί ένα πρόβλημα που μόνο ο γαμπρός θα μπορούσε να λύσει και δεν ασχολήθηκε παραπάνω από 5 λεπτά κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.