Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με δημοσιογράφο να προσπαθεί να κάνει ρεπορτάζ από την καρδιά του κυκλώνα Μίλτον, καθώς η καταιγίδα έφτασε στη στεριά το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ρόμπερτ Ρέι, ανταποκριτής του Fox Weather, εθεάθη από την κάμερα, με κράνος ποδηλάτου και γυαλιά, να μπορεί με δυσκολία να σταθεί όρθιος καθώς τον χτυπούσαν άνεμοι ταχύτητας 100 μιλίων/ώρα και πάνω του έπεφτε καταρρακτώδης βροχή στο Μπράντεντον της Φλόριντα.

Ο Ρέι είναι ένας από τους δεκάδες δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω και κάνουν ρεπορτάζ στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

«Στέκομαι εδώ, και ξέρετε κάτι, αυτή είναι μια ιστορική καταιγίδα και αυτό είναι μέρος της τεκμηρίωσης που θα δείξει επίσης, ελπίζω, στους ανθρώπους να εκκενώσουν την περιοχή. Δεν θέλετε να βρεθείτε μέσα σε αυτό», προειδοποίησε ο Ρέι, φωνάζοντας στο μικρόφωνο καθώς πάλευε να ακουστεί.

«Δεν θέλετε να βρίσκεστε στο σπίτι σας αν δεν είναι ασφαλές. Θα δούμε πολλά από αυτά τα ζητήματα αύριο, ειδικά στα κινητά σπίτια», εξήγησε ο Ρέι.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δείχνουμε την οργή του Μίλτον. Την απειλητική μανία του Μίλτον, χωρίς αμφιβολία τους πιο δύσκολους ανέμους που έχω βιώσει σε ολόκληρη τη σεζόν και ελπίζω ότι αυτό είναι το τέλος».