Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η δολοφονία της οκτάχρονης Ναρίν στην Τουρκία, για την οποία έχει υπάρξει πλήθος προφυλακίσεων, ανάμεσα στις οποίες αυτή της μητέρας της αλλά και άλλων συγγενών της.

Καθώς οι τουρκικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος, ένα νέο σενάριο «βλέπει το φως της δημοσιότητας», σύμφωνα με το οποίο η μητέρα της Ναρίν είχε σχέση με τον θείο της, που έχει επίσης προφυλακιστεί για τη δολοφονία της, και σκότωσαν το παιδί, επειδή τους ανακάλυψε.

Τις αποκαλύψεις αυτές έκανε ο Nevzat Bahtiyar, ο άνθρωπος που ξεφορτώθηκε τη σορό της Ναρίν, η οποία βρέθηκε στην άκρη ενός ρέματος μέσα σε έναν σάκο σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Bahtiyar ανέφερε ότι ο θείος της Ναρίν, Σαλίμ Γκιουράν, είχε σχέσεις με τη Μ. Γκιουράν, τη μητέρα της. Εικάζω ότι ο Σαλίμ μπορεί να σκότωσε τη Ναρίν, επειδή έμαθε για τη σχέση τους.

Όταν με κάλεσε ήταν κοντά σε ένα χώρο που χρησιμοποιείτο από την οικογένεια της Ναρίν ως στάβλος. Ίσως το παιδί είδε κάτι εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Οι τουρκικές Αρχές, πάντως, δεν έχουν κάνει, ακόμη τουλάχιστον, καμία επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει αυτή την εκδοχή.