Μια καθηγήτρια μαθηματικών από το Μιζούρι των ΗΠΑ είναι πιθανό να οδηγηθεί στη φυλακή αφού παραδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα ότι έκανε σεξ με έναν 16χρονο μαθητή, ενώ άλλοι μαθητές χρησίμευαν ως «τσιλιαδόροι» της.

Και ο πατέρας του αγοριού είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη επειδή φέρεται να ανέχτηκε τη σχέση της καθηγήτριας με τον γιο του..

Η 26χρονη Hailey Clifton-Carmack συνελήφθη τον Ιανουάριο, αφού ένας μαθητής ανέφερε την παράνομη σχέση τους σε έναν αξιωματικό του σχολείου και στη συνέχεια έδειξε στους αστυνομικούς μια φωτογραφία με τις γρατσουνιές που άφησε στην πλάτη του θύματός της.

Την Παρασκευή, δήλωσε ένοχη για σεξουαλική επαφή με μαθητή, μια κατηγορία που μπορεί να την οδηγήσει στη φυλακή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η ομολογία τής επέτρεψε να αποφύγει άλλες σοβαρές κατηγορίες, όπως βιασμό ανηλίκου, παρενόχληση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η δασκάλα θα βρίσκεται πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την ανακοίνωση της ποινής της στις 11 Οκτωβρίου, ανέφερε το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται η New York Post.

Ο πατέρας του αγοριού, Mark Creighton, κατηγορείται για έκθεση σε κίνδυνο της ευημερίας του παιδιού, καθώς φέρεται να γνώριζε για τη σχέση αλλά δεν την κατήγγειλε.

Η υπόθεση αυτή, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, θα εκδικαστεί όταν ολοκληρωθούν οι ποινικές διαδικασίες για την καθηγήτρια.