Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη κρουαζιέρα που έγινε ποτέ στον κόσμο, καθώς διήρκησε 9 μήνες ή για την ακρίβεια 274 ημέρες, με τους ταξιδιώτες να περιγράφουν ως «εξουθενωτική», αλλά «ευχάριστη» την όλη εμπειρία.

Το ταξίδι διοργανώθηκε από την Royal Caribbean και κόστισε από 59.999 έως 117.599 δολάρια. Το πλοίο επισκέφθηκε πάνω από 150 προορισμούς, σε συνολικά 65 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η κρουαζιέρα αντιμετώπισε διάφορες περιπέτειες, όπως ότι αναγκάστηκε να αλλάξει δρομολόγια, λόγω των επιθέσεων των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα.

Επίσης, ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και γρήγορα κυκλοφόρησαν φήμες στο διαδίκτυο για «άτακτα» ζευγάρια που παραλίγο να ανάγκαζαν το πλήρωμα να ακύρωνε το ταξίδι.

Ωστόσο, επιβάτες που μίλησαν στην αμερικανική ιστοσελίδα, ανέφεραν ότι το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν πως έχασαν την αίσθηση του χρόνου.

«Δεν ήξερες αν ήσουν στο χθες, το σήμερα ή το αύριο. Είναι άλλο να βλέπεις την ημερομηνία στο κινητό σου κι άλλο να κάνεις πράγματα με τα οποία αποκτάς αίσθηση του χρόνου», είπε ένας επιβάτης.

Επιπλέον, υπήρξαν ζευγάρια που έκαναν θραύση στο TikTok, γιατί δημοσίευαν περιεχόμενο από τις διακοπές τους. Παραδείγματος χάριν, η Amike Oosthuizen και ο Joe έγιναν τόσο δημοφιλής, που δημιούργησαν ξεχωριστό χιουμοριστικό λογαριασμό με όνομα «ξοδεύοντας τα λεφτά των παιδιών μας».