Μια τραγική ανακάλυψη έγινε δίπλα σε πολυκατοικία, καθώς εντοπίστηκε μια βαλίτσα που περιείχε ένα πτώμα σε αποσύνθεση. Μάλιστα, κατάφεραν να την εντοπίσουν, χάρη στις μύγες που πετούσαν από πάνω της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Λονγκ Άιλαντ την Τρίτη, όταν το τοπικό αστυνομικό τμήμα έλαβε πολλές κλήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα για μια δυσάρεστη οσμή στην περιοχή Nassau Road στο Huntington Station.

«Μύριζε απίστευτα άσχημα. Έβγαλα τον σκύλο βόλτα και είδα ένα αφύσικο σμήνος από μύγες να πετάει, ανέφερε ένας κάτοικος», σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Αστυνομικοί που πήγαν στο Nassau Road ερεύνησαν μια πολυκατοικία που ήταν κοντά στο σημείο που υποδείχθηκε στην αρχή, αλλά δεν βρήκαν κάτι.

Η New York Post έγραψε ότι η έντονη μυρωδιά ανάγκασε τους αστυνομικούς να φέρουν έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και τελικά κατάλαβαν που πρέπει να πάνε, γιατί ακολούθησαν τις μύγες που πετούσαν.

Τελικά, εντόπισαν μια βαλίτσα σε ένα πάρκο δίπλα στην πολυκατοικία που ερεύνησαν, η οποία περιείχε ένα πτώμα σε αποσύνθεση.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό πως βρέθηκε εκεί, σε ποιον ανήκει και αν πρόκειται για δολοφονία, με τις έρευνες να συνεχίζονται, ενώ αναμένεται το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή.