Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες είναι ένας πατέρας που απήγαγε το ίδιο του το παιδί, ώστε να δολοφονήσει χωρίς πρόβλημα την πρώην σύζυγό του και τον νέο σύντροφό της.

Ο 50χρονος Daniel Coppola από το Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ είναι πατέρας δύο κοριτσιών, ένα πού απέκτησε από τον πρώτο γάμο του – η γυναίκα πέθανε από καρκίνο- και έχοντας ένα δεύτερο με τη 50χρονη Kelly Coppola, με την οποία χώρισαν πέρυσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com, ο άνδρας φέρεται να παρενοχλούσε την πρώην από τη στιγμή που έμαθε ότι έκανε νέα σχέση με τον 53χρονο Kenneth Pohlman Jr., γιατί πήγε να μείνει στο σπίτι του τελευταίου μαζί με την 15χρονη κόρη τους.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, πήγε με το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του 53χρονου και έστειλε μήνυμα στο παιδί του, ότι χρειαζόταν να βγει έξω να μιλήσουν. Στη συνέχεια την έβαλε και κλείδωσε με τη βία στο αμάξι, ενώ μπήκε σπίτι και πυροβόλησε το ζευγάρι.

Μετά πήρε την κόρη του σπίτι και κατά τη διάρκεια της διαδρομής επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Η ανήλικη ζήτησε βοήθεια από φίλους της, με τους τελευταίους να ειδοποιούν την αστυνομία και να συλλαμβάνουν τον Daniel Coppola.

Έπειτα, ακολούθησε έρευνα σπίτι του και εντοπίστηκαν σημειώσεις με λεπτομέρειες για τη δολοφονία, αλλά και χτυπήματα που ετοίμαζε. Συγκεκριμένα, φέρεται πως σκόπευε να σκοτώσει τον δικηγόρο του, αλλά και της πρώην συζύγου, επειδή δέχτηκαν να τούς εκπροσωπήσουν για να βγει το διαζύγιο.

Ο νέος δικηγόρος του Coppola ισχυρίστηκε πως ο άνδρας χρήζει νοσηλείας και δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εγκληματίας, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, οι αρχές εκτιμούν ότι παριστάνει πως έχει ψυχολογικά προβλήματα για να πάρει μικρότερη ποινή. Αντιθέτως, θεωρούν ότι δολοφόνησε την πρώην σύζυγο για να κρατήσει το σπίτι που μένει αξίας 1,1 εκατομμυρίου δολαρίων, που δεν είχε διευθετηθεί κατά τη διάρκεια του διαζυγίου και διεκδικούσε η Kelly. Παράλληλα, φέρεται να την είχε κατηγορήσει στο παρελθόν, ότι με τις κινήσεις της συντέλεσε στην οικονομική καταστροφή του και ότι έψαχνε τρόπο να κρατήσει όσα χρήματα τού απέμειναν.