Ανατριχίλα προκαλεί το έγκλημα στη Σμύρνη, όπου ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του, τραυμάτισε το τέταρτο και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Ο 45χρονος Βεσίμ Σιμσέκ, όπως μεταδίδει το τουρκικό δίκτυο NTV, πήγε τα παιδιά του σε ένα χωράφι κοντά στην τοποθεσία Τσινάρ και τα πυροβόλησε. Έπειτα, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

τουρκια

Οι Αρχές που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι τα παιδιά: Τζεϊλίν (2), Τζεμρέ (4) και Νιρά Σιμσέκ (14) είχαν χάσει τη ζωή τους. Η τραυματισμένη Χιρά Νουρ (11) και ο πατέρας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αναφορές, η δύο ετών Τζεϊλίν βρέθηκε νεκρή με την πιπίλα στο στόμα της.

τουρκια

Οι συγγενείς της οικογένειας και κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν τα σώματα των παιδιών για περίπου 2 χιλιόμετρα με τα χέρια, καθώς το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει λόγω του δύσβατου εδάφους.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής της Σμύρνης.

«Η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από 2,5 μήνες. Ήταν σε κατάθλιψη. Στην τελευταία του συνομιλία με τη σύζυγό του της είπε: “Θα μάθεις για ένα μεγάλο γεγονός”. Είμαστε πολύ λυπημένοι», είπε συγγενής.