Ένας θρασύτατος κατηγορούμενος θα βρίσκεται στη φυλακή για περισσότερο από έναν χρόνο, αφού απευθυνόμενος σε έναν δικαστή του Μίσιγκαν του είπε «να μου φιλήσετε τον κ…» σε ένα ξέσπασμα στο δικαστήριο.

Ο Ντάρελ Τζάρελ εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστή της κομητείας Γουάστεναου, Σέντρικ Σίμπσον, την Τετάρτη (07/08) για μια απλή κατηγορία παράβασης, αλλά καθώς ο δικαστής επρόκειτο να διακόψει τη δίκη, ο κατηγορούμενος έχασε τον έλεγχο.

«Είμαι κουρασμένος από αυτή την κατάσταση. Είμαι έτοιμος να φύγω από αυτήν την κατάσταση το συντομότερο δυνατό», είπε ο Τζάρελ.

«Είναι εξαπάτηση. Θα μπορούσα κανονικά να φύγω, και εσείς θα μπορούσατε να εκδώσετε ένταλμα και, εφόσον δεν επιστρέψω, μπορείτε απλώς να μου φιλήσετε τον κ…», είπε, όπως φαίνεται στο περιστατικό που κατεγράφη σε βίντεο.

Του Σίμπσον δεν του άρεσαν οι βρισιές.

«Ξέρεις τι; Όχι, όχι. Θα σου πω τι…», άρχισε να λέει.

«Αντε γ… εσύ!», διέκοψε ο Τζάρελ.

«Αυτό είναι περιφρόνηση. Αυτό είναι 93 (πλημμέλημα ημέρας)», απάντησε ο Σίμπσον.

Αλλά ο Τζάρελ είπε ξανά «Άντε γ…», και ο Σίμπσον διέταξε να τιμωρηθεί με άλλες 93 ημέρες.

Καθώς, ο δικαστικός επιμελητής συνόδευε τον Τζάρελ έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, αυτός έβρισε για ακόμη έξι φορές τον δικαστή, συγκεντρώνοντας συνολικά 558 ημέρες ποινής πίσω από τα κάγκελα.

«Αυτά είναι έξι 93, συνεχόμενα», είπε ο Σίμπσον στο δικαστήριο.

Η «έκρηξη» φέρεται να προήλθε από το γεγονός ότι ο Τζάρελ ήταν δυσαρεστημένος για την ημερομηνία του δικαστηρίου και ξέσπασε, όταν ο Σίμπσον προσπάθησε να του εξηγήσει ότι οι δικηγόροι του δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί του, προκαλώντας έτσι την καθυστέρηση.

Τότε ήταν που αναστατώθηκε, ανέφερε το Fox 2 Detroit.

Σύμφωνα με την nypost ο δικαστής προχώρησε γρήγορα στην επόμενη υπόθεση για τον κατηγορούμενο Κιθ Τζένκινς, ο οποίος σοκαρίστηκε κατά τη διάρκεια της «έκρηξης» του Τζάρελ, καθώς περίμενε τη σειρά του μέσω μιας τηλεδιάσκεψης στο Zoom, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Ο Τζένκινς είχε μείνει αποσβολωμένος, καθώς ο Σίμπσον παρουσίαζε την περίπτωσή του.

«Τι κάνετε, αξιότιμε; Πώς τα πάτε, κύριε;», ρώτησε ευγενικά ο Τζένκινς, γελώντας.

«Τα πάω υπέροχα!», απάντησε ο Σίμπσον γελώντας, λέγοντας στον Τζένκινς ότι δεν τον ενόχλησε η συμπεριφορά του Τζάρελ.