Το περιστατικό που ακολουθεί έλαβε χώρα στην Ουκρανία κι έχει ως πρωταγωνίστρια τη Gena, μια κροκοδειλίνα 14 ετών. Όλα άρχισαν όταν η κυρία Rimma Golovko επισκέφθηκε ένα ενυδρείο κι έκανε μια στάση στο χώρο με τους κροκόδειλους. Έβγαλε, λοιπόν, το κινητό της και προσπάθησε να φωτογραφίσει τη Gena. Για κακή της τύχη, όμως, το κινητό γλίστρησε από τα χέρια της κι έπεσε μέσα στη δεξαμενή των κροκοδείλων.

Για κάποιο λόγο, η Gena κινήθηκε απειλητικά προς το κινητό και το κατάπιε αμάσητο. Η κ. Golovko ενημέρωσε αμέσως τους υπευθύνους του πάρκου, οι οποίοι όμως δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμοι να δεχτούν την ιστορία της. Την πίστεψαν, όμως, όταν η Gena άρχισε να χτυπάει. Για την ακρίβεια, χτύπαγε το κινητό που είχε καταπιεί.

Όπως φαίνεται, η Gena δεν είναι και πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που έκανε, καθώς δεν έχει φάει τίποτα από τη στιγμή που κατάπιε το κινητό. Οι κτηνίατροι σκέφτονται να προχωρήσουν σε εγχείρηση για να αφαιρέσουν το κινητό, οι εγχειρήσεις στα ερπετά όμως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες και αποτελούν πάντα την έσχατη λύση.

Η κ. Golovko δεν έχει βέβαια καμία ελπίδα να ξαναπιάσει στα χέρια της το κινητό της, ελπίζει όμως ότι θα καταφέρει να διασώσει τη κάρτα SIM.

Πηγή: t3mag.gr