Η Nike συνεργάστηκε με τη Hyperice και μόλις κυκλοφόρησαν ένα ιδιαίτερο αθλητικό παπούτσι που αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, υποσχόμενο να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία τον κάτοχο του.

Το Nike x Hyperice θεωρητικά απευθύνεται μόνο σε αθλητές και βοηθάει στην αποκατάσταση μετά την έντονη άσκηση, αλλά και στην προετοιμασία του σώματος για το πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί. Ωστόσο, απευθύνεται και στον απλό κόσμο και γενικά στους λάτρης των σπορ.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 και η τιμή του παραμένει άγνωστη, ενώ το νέο παπούτσι θα κάνει ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα φορεθεί από τους αθλητές και αθλήτριες των ΗΠΑ.

Οι σχεδιάστριες εταιρείες σε ανάρτηση που έκαναν στα social media, έγραψαν το εξής:

«Η Nike και η Hyperice παρουσίασαν μια νέα φορητή τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να κάνει μασάζ και να υποστηρίζει τα πόδια και το σώμα των αθλητών.

Το παπούτσι Nike x Hyperice προσφέρει θερμότητα και δυναμικό μασάζ συμπίεσης αέρα, παρέχοντας τόσο ζεστασιά όσο και στοχευμένη πίεση για να βοηθήσει στην αποκατάσταση».

Το Interesting Engineering έγραψε σε δημοσίευμα πως οι ιδιοκτήτες του παπουτσιού χρησιμοποιώντας θερμοηλεκτρικούς ψύκτες μπορούν να ελέγχουν με ακρίβεια τη θερμοκρασία, χωρίς να βασίζονται σε παγοκύστες ή υγρά.

Επίσης, μπορούν να ρυθμίσουν τη θερμότητα με τη συμπίεση ξεχωριστά και στα δύο παπούτσια, αλλά και να αλλάξουν τα στοιχεία με ευκολία, ώστε να προσαρμόσουν τις δυνατότητες του υποδήματος στις εκάστοτε εναλλαγές του προγράμματός τους.

Φωτογραφίες από το νέο παπούτσι: