Ένας παράξενος μονόλιθος κινητοποίησε την αστυνομία του Λας Βέγκας, καθώς εντοπίστηκε να λάμπει σε ένα απομακρυσμένο σημείο κοντά στην πόλη της αμαρτίας. Οι αρχές του Λας Βέγκας ανακοίνωσαν ότι μια εθελοντική ομάδα που ειδικεύεται σε έρευνα και διάσωση εξέτασε το κατοπτρικό αντικείμενο στο Desert National Wildlife Refuge στη Νεβάδα.

Οι αξιωματικοί δεν έχουν βγάλει ακόμη συμπέρασμα από πού προήλθε ο μονόλιθος, ενώ δήλωσαν ότι ελπίζουν, πως οι χρήστες των social media ίσως δώσουν κάποιες ερμηνείες, ώστε να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

«Βλέπουμε πολλά περίεργα πράγματα όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για πεζοπορία, όπως να μην είναι προετοιμασμένοι για τον καιρό, να μην έχουν μαζί τους αρκετό νερό… αλλά δείτε αυτό!», αναφέρει στο X η αστυνομία κοινοποιώντας μια εικόνα του μονόλιθου.

Το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν είναι το πρώτο που εντοπίζεται, καθώς γυαλιστερές στήλες έχουν εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο από το 2020 και έπειτα.

Ένας παρόμοιος μονόλιθος ανακαλύφθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους βαθιά στην έρημο της Γιούτα.

Μάλιστα, βρισκόταν σε περιοχή που ήταν τόσο απομακρυσμένη που οι τοπικές αρχές δεν αποκάλυψαν αμέσως τη θέση τους, καθώς εξέφρασαν φόβους ότι θα χαθούν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να τον βρουν.

Θεάσεις σημειώνονται σε Ρουμανία, Καλιφόρνια και στο Φρίμοντ στο κέντρο του Λας Βέγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάρτιο ένας ίδιος μονόλιθος εντοπίστηκε σε μια πλαγιά λόφου στη νοτιοανατολική Ουαλία.