Μια εταιρεία προφυλακτικών κυκλοφόρησε για 100 δολάρια το πακέτο μια νέα σειρά προφυλακτικών χωρίς λάτεξ, υποστηρίζοντας πως είναι τα πιο λεπτά στον κόσμο και ότι προσφέρουν «υπέροχο σεξ».

Η SKYN έφτιαξε τα Supreme Feel Condoms που προσφέρουν «την αξιοπιστία ενός προφυλακτικού λατέξ», χωρίς να περιλαμβάνουν το συγκεκριμένο υλικό, ενώ δίνουν «την αίσθηση επαφής με το δέρμα».

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της New York Post, τα νέα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα, δεν διαθέτουν δυσάρεστη μυρωδιά, ενώ λιπαίνονται με μακράς διάρκειας απαλό λιπαντικό.

Επίσης, προσφέρονται σε ένα «πολυτελές» μαύρο βελούδινο κουτί, το οποίο περιέχει 10 προφυλακτικά τυλιγμένα σε περιτύλιγμα από μαύρο και χρυσό φύλλο αλουμινίου.

«Πρόκειται για ένα προφυλακτικό που είναι τόσο υψηλής ποιότητας και τόσο καλό, που ουσιαστικά εγγυάται ότι θα κάνετε υπέροχο σεξ. Και γι’ αυτό αξίζει 100 δολάρια», υποστήριξε η παρασκευάστρια εταιρεία.

Μάλιστα, φέρεται να λεγόμενά της να έπεισαν το κοινό, καθώς με βάση την ιστοσελίδα της τα νέα προφυλακτικά εξαντλήθηκαν μέσα σε 24 ώρες, με τους νέους πελάτες να πρέπει να περιμένουν λίγο καιρό μέχρι να τα παραλάβουν.