Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη στη δημοσιογράφο του NewsNation, Κέλι Μέγιερ, όταν ήταν έτοιμη να βγει στον «αέρα» και να δώσει το ρεπορτάζ της. Ξαφνικά, ένα πουλί «προσγειώθηκε» στο κεφάλι της την ώρα που ετοιμαζόταν για τη ζωντανή μετάδοση στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Η Κέλι Μέγιερ φαίνεται να τρομάζει και έσκυψε για να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί: «Θεέ μου, προσγειώθηκε πάνω μου», είπε και το περιστέρι πέταξε μακριά. Άρχισε να φτιάχνει τα μαλλιά της, ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα λόγια της… «Ναι, είμαι εντάξει», είπε στο συνεργείο της, καθώς προσπαθούσε να αστειευτεί με τη δοκιμασία που πέρασε και να ανακτήσει την ψυχραιμία της.

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε στο Twitter το επίμαχο κλιπ. «Παιδιά, ξέρω ότι υπήρχαν πολλές ειδήσεις σήμερα, αλλά ένα πουλί προσγειώθηκε στο κεφάλι μου στον Λευκό Οίκο λίγο πριν βγω ζωντανά στο NewsNation» έγραψε. «Ήθελε πραγματικά να εμφανιστεί δημόσια. Η κάμερα κατέγραψε το συμβάν και το έσωσε για τη δική σας απόλαυση φυσικά».

Πολλοί ήταν πάντως αυτοί που αναγνώρισαν ότι το πουλί ήταν ένα περιστέρι και ανέφεραν την παροιμία που λέει ότι, όταν ένα περιστέρι προσγειώνεται πάνω σε ένα άτομο, είναι καλή τύχη προτείνοντάς της μάλιστα να πάει να αγοράσει ένα λαχείο.