Βίντεο δείχνει μια καμηλοπάρδαλη να αρπάζει το φαγητό από ένα κοριτσάκι, που ήταν στην καρότσα του αυτοκινήτου των γονιών της, σε μια βόλτα με σαφάρι στο Τέξας. Η 2χρονη Πέισλι Τότεν, βρισκόταν στο πίσω μέρος του φορτηγού της οικογένειάς της και τάιζε τα ζώα στο Κέντρο Άγριας Ζωής Fossil Rim στο Glen το Σάββατο, όταν μια καμηλοπάρδαλη άρπαξε μια σακούλα με φαγητό – και το μπλουζάκι του κοριτσιού – και τη σήκωσε στον αέρα.

«Σταματήσαμε για να ταΐσουμε τις καμηλοπαρδάλεις και γύρισα για να κοιτάξω από το πίσω παράθυρο και είδα την καμηλοπάρδαλη να πλησιάζει και μετά την άρπαξε και δεν την έβλεπα», είπε ο πατέρας της, Τζέισον Τότεν.

Η Λίντσεϊ Μέριμαν βρισκόταν σε ένα όχημα με την οικογένειά της, όταν η κάμερα που είχαν κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που η καμηλοπάρδαλη έσκυψε και άρπαξε στα δόντια της το μπλουζάκι του κοριτσιού, ενώ η μητέρα του ούρλιαζε έντρομη. «Η κόρη μου κατέγραψε μια καμηλοπάρδαλη να τρώει τροφές από τα χέρια των ανθρώπων και να βυθίζει το κεφάλι της στις ηλιοροφές», είπε η Μέριμαν.

«Ήμασταν τρία αυτοκίνητα πίσω από ένα κόκκινο φορτηγάκι και είδαμε την καμηλοπάρδαλη να αρπάζει κατά λάθος το μπλουζάκι ενός μικρού κοριτσιού μαζί με το φαγητό και να το σηκώνει από το όχημα» πρόσθεσε.

Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια την καμηλοπάρδαλη να ρίχνει τη μικρή Πέισλι στην αγκαλιά της μητέρας της.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ ο πατέρας της μικρής είπε ότι ήταν ένα λάθος της καμηλοπάρδαλης. Μετά το συμβάν η οικογένεια πήγε με την Πέισλι στο κατάστημα με τα σουβενίρ και το μόνο που ζήτησε η μικρή ήταν ένα λούτρινο με το νέο αγαπημένο της ζωάκι. «Πήγαμε εκεί και μας ζήτησε ένα παιχνίδι καμηλοπάρδαλη κι ένα μπλουζάκι με καμηλοπάρδαλη, μεταδίδει η Newyorkpost.

Τελικά, της αγοράσαμε και τα δύο, κρίναμε ότι της άξιζαν», είπε ο πατέρας.