Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 30χρονης εγκύου, της Μπέθανι Ίζραελ, από τον 23χρονο αδερφό της, Τζακ Τζόζεφ Μπολ, στη Μινεσότα των ΗΠΑ, επειδή, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, «δεν ήταν πλέον αγνή». Ο δολοφόνος συνελήφθη αφού πέταξε μέλη του σώματος στο κατώφλι ενός γείτονα, σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο 23χρονος αδελφοκτόνος από το Φάρμινγκτον, κατηγορήθηκε την Τρίτη για δύο κατηγορίες φόνου, για τη δολοφονία της 30χρονης αδελφής του και του αγέννητου παιδιού της, που ήταν περίπου 18 εβδομάδων, όπως δήλωσε η εισαγγελέας της κομητείας της Ντακότα, Κάθριν Κινάν. «Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι όπου έμενε η 30χρονη με τον 23χρονο αδερφό της βρήκαν διαμελισμένα μέλη ανθρώπινου σώματος αλλά και σημειώματα του αδελφοκτόνου, στα οποία έγραφε ότι ήταν θυμωμένος με την αδελφή του, επειδή ήταν έγκυος και δεν ήταν πια αγνή», αναφέρει η Newyorkpost.

Συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στην αυλή ενός γείτονα, αφού εντοπίστηκε από κάμερα να ρίχνει διαμελισμένα μέλη του σώματος της άτυχης κοπέλας στο μπροστινό σκαλοπάτι και γύρω από την αυλή. Ο αδελφοκτόνος είχε αυτοτραυματιστεί τον λαιμό και ήταν «καλυμμένος με αίμα στο κεφάλι, το πουκάμισο, τα χέρια, τα πόδια και το παντελόνι του», σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο. Επιπλέον, στο σπίτι του βρέθηκαν ένα ματωμένο πριόνι, ένα τσεκούρι και μαχαίρια.

«Αυτή η υπόθεση είναι φρικτή, οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που ανακάλυψαν οι Αρχές κατά τη διάρκεια της έρευνας», είπε η εισαγγελέας.

Ο δικαστής διέταξε την κράτησή του με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Όταν πάρει ιατρική άδεια από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, θα μεταφερθεί στη φυλακή της κομητείας της Ντακότα, καθώς αναμένει την επόμενη ακρόασή του στις 10 Ιουνίου.

Σελίδα στο GoFundMe έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τον σύζυγο της κοπέλας, Τζος, και την οικογένειά της μετά τον θάνατό της, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 28.000 δολάρια μέχρι στιγμής.