Ο μπαμπάς ενός κοριτσιού της γενιάς «Gen Z» δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει καθώς η κόρη του – και συνάδελφός του – προσπαθούσε να εξηγήσει στο κοινό της στο TikTok τι κάνει στην οικογενειακή εταιρεία.

Το αξιολάτρευτο δίδυμο μπαμπά και κόρης εργάζεται στην ίδια κατασκευαστική εταιρεία στη Νότια Καλιφόρνια – όπου ο πατέρας, Steve Pennachio, είναι ο αντιπρόεδρος και η 26χρονη κόρη του, Julia Pennachio, είναι η διαχειρίστρια του γραφείου, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok που έχει προβληθεί περισσότερες από 759.000 φορές.

«Με ρωτούν λοιπόν στο TikTok συχνά τι κάνω στην εταιρεία, οπότε θεώρησα ότι θα ήταν καλό να είσαι εσύ στο βίντεο για να με βοηθήσεις να εξηγήσω τι κάνω», είπε η Julia, καθώς ο μπαμπάς της – και αφεντικό – έτρωγε το μεσημεριανό γεύμα του καθισμένος δίπλα της. Στη συνέχεια, η κόρη τρόλαρε τον πατέρα και αφεντικό της με τις εξηγήσεις της για τα εργασιακά της καθήκοντα.

«Είμαι πραγματικά αναμεμειγμένη σε πολλά πράγματα της εταιρίας. Πολλά έρχονται σε μένα, για τα οποία είμαι υπεύθυνη», είπε η Julia με τον πατέρα της να ξεσπά σε γέλια. «Αυτό είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα που έχω δει ποτέ», σχολίασε ένας χρήστης του TikTok με το βίντεο να γίνεται viral και να σκορπά γέλιο!

@juliapennachio

I’m ALSO employee of the month all 12 months out of the year #familybusiness #dontlaugh #funny #fatherdaughter

♬ original sound – Julia Pennachio

Δείτε τις φωτογραφίες της 26χρονης στο Instagram: