Η αντιπάθεια μιας γυναίκας προς τη μέλλουσα σύζυγο του αδερφού της, την έφερε στα όρια της και πλέον σκέφτεται να ακυρώσει τον γάμο, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον άνδρα από «το λάθος που πάει να κάνει».

Οι δύο γυναίκες ποτέ δεν είχαν καλές σχέσεις, αλλά τα πράγματα εκτροχιάστηκαν, με αφορμή το γλέντι που θα ακολουθήσει μετά τον γάμο. Σύμφωνα με τη Mirror, η κουνιάδα από τις ΗΠΑ προσφέρθηκε να διαθέσει το εξοχικό της, στο οποίο θα κοιμηθούν οι καλεσμένοι, αφού το οίκημα είναι στα βουνά του Κολοράντο και αποκλεισμένο από τις γύρω περιοχές.

Ωστόσο, έθεσε τρεις κανόνες, που είναι λιγότεροι από 25 καλεσμένοι, να μην καπνίζουν μέσα στο σπίτι και να πληρώσουν οτιδήποτε σπάσουν ή χαλάσουν. Ο 28χρονος άνδρας συμφώνησε, όμως η νύφη έφερε αντιρρήσεις. Συγκεκριμένα, ζήτησε τουλάχιστον 45 καλεσμένους και η κουνιάδα να πληρώσει τα μέσα μεταφοράς της οικογένειας της, δηλαδή των πεθερικών και των αδερφών της.

«Είπα ότι θα πλήρωνα το εισιτήριο του αδερφού μου και το δικό της, ενώ συνολικά θα βάλω 10.000 δολάρια στο γάμο», έγραψε η κουνιάδα στο Reddit και πρόσθεσε πως «η γυναίκα του αδερφού μου, με αποκάλεσε τσιγκούνα, γιατί δεν πληρώνω τα αεροπορικά των γονιών της».

Μάλιστα, η μέλλουσα νύφη απαίτησε κι άλλα στη συνέχεια, όπως η κουνιάδα να αναλάβει όλα τα έξοδα του γλεντιού και να διακοσμήσει το σπίτι, με έπιπλα που θέλει το ζευγάρι. Τελικά, ακολούθησε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στις δύο γυναίκες, ενώ η νύφη απείλησε την αδερφή του μελλοντικού συζύγου.

«Λίγες μέρες μετά τον καβγά, μου έστειλε SMS. Απείλησε να μην με καλέσει στο γάμο, αν δεν ικανοποιήσω όλα τα αιτήματά της. Ταυτόχρονα, χλεύασε ως “διασωθέντα” τα δύο παιδιά μου, γιατί είναι υιοθετημένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πλέον, σχεδιάζει να ακυρώσει το γάμο, ισχυριζόμενη πως θέλει να προστατεύσει τον αδερφό της από το άτομο που διάλεξε να παντρευτεί, ενώ πολλοί χρήστες του Reddit πήραν το μέρος της. Παράλληλα, ορισμένοι πρότειναν να πάρει πίσω την πρόταση για το εξοχικό και να αφήσει τον αδερφό να διαλέξει αν συνεχίζει να θέλει να παντρευτεί τη συγκεκριμένη γυναίκα.