Μια οικογενειακή διαμάχη για τα χριστουγεννιάτικα δώρα κατέληξε στον θάνατο μιας νεαρής γυναίκας στις ΗΠΑ την παραμονή των Χριστουγέννων, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Pinellas. Ο σερίφης Bob Gualtieri ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια είχε βγει για χριστουγεννιάτικα ψώνια το βράδυ της Κυριακής.

Ο Damarcus Coley, 14 ετών, ήταν αναστατωμένος που ο αδελφός του, Darcus Coley, 15 ετών, έπαιρνε περισσότερα δώρα από εκείνον. Όταν οι έφηβοι επέστρεψαν στο σπίτι της γιαγιάς τους, ο καυγάς συνεχίστηκε. Ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι, η 23χρονη Abrielle Baldwin είπε στον αδελφό της να σταματήσει να τσακώνεται για τα δώρα. Τότε ο Damarcus είπε στην αδελφή του ότι θα πυροβολούσε την ίδια και το μωρό που είχε σε καρότσι, πράγμα που έκανε πράξη κατά το ήμισυ.

Ο Damarcus πραγματοποίησε την απειλή του, πυροβολώντας και σκοτώνοντας την αδελφή του, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών. Σύμφωνα με τον σερίφη, στη συνέχεια ο Darcus πυροβόλησε τον αδελφό του Damarcus, πιθανώς προκειμένου να τον εκφοβίσει για να σταματήσει.

Ο Damarcus Coley νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Θα τεθεί υπό κράτηση όταν βγει από το νοσοκομείο για τη δολοφονία της αδελφής του. Ο Darcus Coley συνελήφθη επίσης και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι Αρχές δήλωσαν ότι και οι δύο έφηβοι, ειδικά ο Damarcus που έχει ιστορικό βίας κατά του προσωπικού του σχολείου του και αστυνομικών, την έχει «γλιτώσει» πολύ εύκολα από το σύστημα απονομής δικαιοσύνης για ανήλικους, όπως σημειώνει το fox13news.