Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέπεσε σε μια νέα γκάφα κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Νιου Χαμσάιρ, καθώς αποκάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα «τωρινό πρόεδρο των ΗΠΑ»

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρώην πρόεδρος δήλωσε πως «ο επικεφαλής της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, πολύ ισχυρός στη χώρα του, αλλά και εκτός της χώρας του, τού έπαιρναν συνέντευξη πριν από δύο εβδομάδες και τον ρώτησαν τι θα συμβούλευε τον πρόεδρο Ομπάμα. Ολόκληρος ο κόσμος δείχνει να εκρήγνυται απ’ έξω και εκ των έσω. Είπε “είναι πολύ απλό, θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και να τον αντικαταστήσουν με τον πρόεδρο Τραμπ, που κρατούσε ασφαλή τον κόσμο».

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή από Ρεπουμπλικάνους και συγκεκριμένα από τον Ρόν Ντε Σάντις που διεκδικεί το χρίσμα του κόμματος και όχι από Δημοκρατικούς, που έχουν τον Τραμπ ως «αγαπημένο στόχο».

Σημειώνεται, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Τραμπ έχει υποπέσει σε αρκετές γκάφες και ιδιαίτερα σε μια περίοδο που κατηγορεί τον Μπάιντεν για αντίστοιχα ζητήματα, επιρρίπτοντας την ευθύνη στη προχωρημένη ηλικία του, παρότι είναι μεγαλύτερος κατά τρία χρόνια.